Onderzoek afhandeling schade watersnoodramp

Onderzoeksbureau AEF doet in opdracht van het Ministerie van Justitie en Veiligheid onderzoek naar de afhandeling van de waterschade in de zomer van 2021. Heeft u een beroep gedaan op de Wet tegemoetkoming schade bij rampen (Wts)? De onderzoekers willen graag weten hoe getroffen bewoners (zowel particulier als ondernemers) de afhandeling hebben ervaren. Hoe verliep de communicatie? Hoe ging het aanvragen van schadevergoeding? Wat had beter gekund?

Daarom is er op maandag 31 oktober a.s. van 18.30 tot 20.30 uur in de gemeente Gulpen-Wittem een bijeenkomst voor getroffen bewoners. Wilt u graag uw ervaring en mening delen? Meld u dan aan via wts@aef.nl. Graag bij uw aanmelding vermelden met hoeveel personen u komt en dat u uit de gemeente Gulpen-Wittem komt. De precieze locatie ontvangt u via de mail.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken