Straatverlichting ontregeld

Op verschillende plekken in de gemeente is de straatverlichting ontregeld. Dat varieert van te vroeg of te laat in-of uitschakelen tot helemaal niet schakelen. Het aansturen van de openbare verlichting is een verantwoordelijkheid van Enexis. Het probleem is bij Enexis bekend en er wordt gewerkt aan een oplossing.

Tijdelijke oplossing voor gemelde storingen

Alle gemelde storingen gaat Enexis oplossen. Dit doen zij door het plaatsen van een digitale schakelklok die ervoor zorgt dat de openbare verlichting aan- en uitschakelt. Dit is een tijdelijke maatregel totdat het probleem is opgelost.
 

Nieuwe melding maken?

Een melding over (kapotte) straatverlichting geeft u rechtstreeks door aan Spie, beheerder van openbare verlichting in de gemeente Gulpen-Wittem.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken