Afscheid wethouder Jos Hendriks en installatie Henri-Pierre Waaifoort als nieuwe CDA-wethouder van Gulpen-Wittem

Op donderdag 22 december heeft de gemeente Gulpen-Wittem tijdens de raadsvergadering afscheid genomen van wethouder Jos Hendriks. Ook vond de installatie plaats van zijn opvolger. De heer Henri-Pierre Waaifoort (CDA) neemt het stokje van Hendriks over.

Burgemeester Nicole Ramaekers en alle fractievoorzitters spraken Jos Hendriks toe en bedankten hem elk heel hartelijk voor zijn werk en inzet gedurende de afgelopen periode. Jos Hendriks: “Ik kijk met veel plezier en grote waardering terug naar de afgelopen jaren waarin ik wethouder mocht zijn in deze prachtige gemeente. Ik wil iedereen hartelijk danken voor de fijne samenwerking die ik continue heb mogen ervaren. Ik zie er naar uit om samen met mijn vrouw Trouwtje de caravan klaar te maken voor het voorjaar en te genieten van wat de toekomst voor ons in petto heeft.” Jos Hendriks zet nog geen punt achter zijn politieke loopbaan. Hij neemt op 15 maart voor het CDA deel aan de provinciale statenverkiezingen (plaats 8).

Jos Hendriks

Nadat het CDA in november jl. de heer Henri-Pierre Waaifoort heeft voorgedragen als kandidaat wethouder nam de gemeenteraad daar gisteravond een positief besluit over. Waaifoort: “Ik ben erg blij met het unanieme vertrouwen van de gemeenteraad. Ik ben er trots op dat ik deze functie de komende periode mag gaan vervullen. Ik verheug me nu al op de kennismaking met de gemeenteraad, het college en de organisatie. En ik heb er vooral veel zin in!”

Henri-Pierre Waaifoort

Foto's: Al Rekko

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken