Fit en vitaal door Meer Bewegen voor Ouderen!

Gezond blijven, dat willen we allemaal. Regelmatig sporten en bewegen kan daarbij helpen. Wie beweegt voelt zich fitter en vitaler. Juist als u een dagje ouder wordt. Daarom organiseert de gemeente het Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO), voor iedereen vanaf 55 jaar. Onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur werkt u samen met leeftijdsgenoten aan uw conditie, kracht, balans en flexibiliteit. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en tempo. Na afloop van de les wordt er gezellig een kopje koffie gedronken. U bent van harte welkom om deel te nemen!

De lessen worden door een gediplomeerd instructeur gegeven. MBvO vindt 40 weken per jaar plaats. De gemeente financiert en organiseert deze activiteiten. U betaalt alleen een eigen bijdrage van € 8,00 per persoon, per maand. U kunt vrijblijvend een paar keer meedoen om te kijken of het Meer Bewegen voor Ouderen bij u past!

Wilt u meer informatie of deelnemen aan een van de beweeggroepen? Neemt u dan contact op met Anneke Hoek, sport- en beweegcoach van de gemeente Gulpen-Wittem: anneke@negen.nl telefoon: 06 43 96 99 76.

Bekijk alle tijden en locaties voor Meer Bewegen voor Ouderen

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken