Gulpen-Wittem schenkt een euro per inwoner aan giro 555

Maandag 6 februari trof een zware aardbeving het zuiden van Turkije en het noorden van Syriƫ. Een humanitaire ramp met duizenden doden, vele gewonden en veel inwoners die dakloos zijn geworden. De gemeente Gulpen-Wittem steunt de hulporganisaties door per inwoner een euro te doneren aan giro 555. Het gaat om een bedrag van circa 14.500 euro.

Met deze donatie volgt Gulpen-Wittem de oproep vanuit de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en levert de gemeente een bijdrage aan de broodnodige hulp ter plekke. Veel inwoners en ondernemers leven mee met de slachtoffers van de ramp en de gemeente sluit zich daar graag bij aan. Met een euro per inwoner symboliseren wij het medeleven dat uit onze samenleving blijkt en leveren we een bijdrage die past bij een gemeente als Gulpen-Wittem.

Wilt u zelf ook een donatie doen? Kijk voor meer informatie op www.giro555.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken