Dodenherdenking 2023: kijk de uitzending terug

Op donderdag 4 mei vond de Nationale Herdenking plaats. Ook in Gulpen-Wittem stonden we zoals elk jaar stil bij de herdenking. Het thema was ‘Leven met oorlog’. Traditiegetrouw werden er kransen neergelegd bij het verzetsmonument bovenop de Eyserlinde in Eys. De organisatie kon dit jaar op medewerking rekenen van schutterij St. Sebastianus uit Eys, harmonie St. Agatha uit Eys, basisschool de Triangel en SBO St. Bernardus Gulpen, basisschool op de 10-bunder Wijlre en scouting St. Martinus Mechelen. Patrick Iliohan, inwoner uit Gulpen-Wittem, deelde zijn ervaring als veteraan met alle aanwezigen. Het was een waardige bijeenkomst. Via een livestream konden inwoners de herdenking thuis volgen.

Uitzending gemist?

Kijk de livestream terug

Dodenherdenking 2023

Dodenherdenking 2023
Foto’s: Eleven Media

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken