Einstein Telescope

Einstein Telescope: blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Wordt de Einstein Telescope in de grensregio van Zuid-Limburg met Walloniƫ, Vlaanderen en de Duitse regio Aken gebouwd? Het komende anderhalf Ɣ twee jaar is het projectbureau Einstein Telescope bezig met de exacte haalbaarheid van het ondergronds observatorium hiervan in kaart te brengen. Ondertussen wil het projectbureau iedereen op de hoogte houden van ontwikkelingen en de stand van zaken. Blijf dit thema daarom volgen via de website of via social media LinkedIn, Twitter en via Instagram (zoek op einstein telescope).

Ontmoetingen

Voor komend najaar worden er door het projectbureau ontmoetingen georganiseerd in een aantal gemeenten om het gesprek met inwoners aan te gaan over de Einstein Telescope.

Nieuwsbrief

Ook verschijnt binnenkort de eerste nieuwsbrief, die voortaan eenmaal per kwartaal wordt verstuurd. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via www.einsteintelescope.nl/nieuwsbrief. Je kunt kiezen uit 4 talen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken