Resultaten onderzoek Dienstverlening bekend

In december 2022 en januari 2023 heeft de gemeente onderzoek gedaan naar hoe inwoners de dienstverlening van de gemeente ervaren. De resultaten zijn bekend en teruggekoppeld naar alle deelnemers. Er is een overzichtelijke ‘factsheet’ met de resultaten beschikbaar die u kunt inzien. Ga naar www.gulpen-wittemspreekt.nl > Resultaten > Samenvatting onderzoek Dienstverlening (2023). In de factsheet leest u ook wat de gemeente met de resultaten gaat doen.

Vaker meedenken? Word lid van ons inwonerspanel

Ongeveer 3 keer per jaar doet de gemeente via een vragenlijst onderzoek naar verschillende onderwerpen. Dat gebeurt via het onderzoekspanel ‘Gulpen-Wittem Spreekt’. U hoeft geen lid te zijn/worden van het panel als u wilt deelnemen aan onderzoeken. Wilt u wél lid worden? Dan kunt u zich aanmelden en wordt u per e-mail ook uitgenodigd voor volgende onderzoeken in Gulpen-Wittem. Bijna 900 inwoners gingen u voor! U kiest zelf aan welk onderzoek u deelneemt en afmelden kan op elk gewenst moment. Kijk voor meer informatie en om lid te worden op www.gulpen-wittemspreekt.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken