Campagne Aardig op weg – minder haast, meer genieten!

De gemeente voert campagne om aandacht te vragen voor verkeersleefbaarheid. De boodschap ‘Aardig op weg – minder haast, meer genieten’ moet onder andere bezoekers van onze gemeente aan het denken zetten en goed gedrag bij verkeersdeelnemers stimuleren. Het doel is dat iedereen die zich door de gemeente beweegt méér rekening houdt met onze kwetsbare leefomgeving én met elkaar. Dat moet uiteindelijk verkeersoverlast beperken. Gedurende het zomerseizoen worden verkeersdeelnemers een aantal weken achter elkaar geconfronteerd met deze boodschap. Die is onder andere zichtbaar door middel van grote posters in bushokjes in de hele gemeente.

Steentje bijdragen? Communiceer mee! Samen zijn we ‘Aardig op weg’

Het bevorderen van verkeersleefbaarheid is een complexe opgave waar we samen de schouders onder moeten zetten. Alleen als we de handen ineen slaan komen we verder. U kunt een steentje bijdragen aan het uitdragen van deze campagneboodschap, door verkeersdeelnemers in uw eigen omgeving aan het denken te zetten. In het hart van deze editie van het Gulp- en Geuljournaal treft u een poster aan. Deze kunt u bijvoorbeeld achter uw raam ophangen. Er zijn ook posters beschikbaar (A3 formaat) in het gemeentehuis die u gratis kunt afhalen. Liever posters per post ontvangen? Stuur dan een mail naar voorlichting@gulpen-wittem.nl.

Campagne aardig op weg

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken