Winnaar fotowedstrijd cover gemeentegids bekend!

Winnaar fotowedstrijd cover gemeentegids bekend!

Onlangs organiseerde de gemeente een fotowedstrijd voor de cover van de nieuwe gemeentegids. We riepen inwoners op om de mooiste foto’s van Gulpen-Wittem in te zenden. Hier werd massaal gehoor aan gegeven. We hebben veel prachtige foto’s mogen ontvangen. Daardoor was het niet gemakkelijk om één winnaar te kiezen. De winnende foto die op de cover zal prijken is ingezonden door Thijs Knops. Hij maakte een bijzonder veelzijdige foto, genomen vanuit een mooie hoek en met een prachtige weerspiegeling in het water, van de watermolen in Wijlre. Burgemeester Ramaekers zette de winnaar in het zonnetje en overhandigde een Cittaslowpakket met producten uit onze eigen streek aan de heer Knops. De nieuwe gemeentegids wordt in het laatste kwartaal van 2023 verspreid. De mooiste inzendingen van de fotowedstrijd krijgen ook een plekje in gids.

Winnaar Thijs Knops

Hierbij de winnende foto:

Winnaar foto

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken