Hoe fit bent u? Doe een gratis fitheidstest!

De gemeente organiseert fitheidstesten voor senioren 

Regelmatig bewegen en actief zijn hoort bij een gezonde leefstijl. En zorgt ervoor dat u fit blijft. Hoe fit bent u?

In september/oktober organiseert de gemeente Gulpen-Wittem gratis fitheidstesten voor senioren. Een fitheidstest bestaat uit een aantal eenvoudige testen die uw conditie, spierkracht en flexibiliteit meten. Op deze manier brengen wij uw lichamelijke gezondheid in beeld. Na afloop worden de resultaten van de test met u besproken en ontvangt u een beweegadvies.

De fitheidstest

De test - inclusief advies - duurt ongeveer 45 minuten. Trek makkelijke kleding en sportschoenen aan. De fitheidstesten worden afgenomen door fysiotherapiestudenten en beweegcoaches van de gemeente Gulpen-Wittem.

Locaties

  • Wielderhoes Wijlre: donderdag 21 september van 9.00 - 13.00 uur
  • A gen Sjoeël Mechelen: maandag 25 september van 9.00 - 13.00 uur
  • Sporthal Gulpen: maandag 16 oktober van 9.00 - 13.00 uur

Deelname is gratis, meld u wel even aan

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 15 september door een mail te sturen naar anneke@negen.nl. Geef bij uw inschrijving door: uw naam, leeftijd, de gewenste locatie/datum waarop u wilt deelnemen én eventuele bijzonderheden zoals medische indicaties en/of fysieke klachten waar we rekening mee moeten houden. Ook is het fijn als u een inschatting van uw fit- en gezondheid op schaal (1 = helemaal niet fit, 10 = topfit) doorgeeft. Het is mogelijk een voorkeurstijd aan te geven. Wij proberen hier in de planning rekening mee te houden. U ontvangt vervolgens per mail het tijdstip waarop u verwacht wordt. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken