Gulpen-Wittem zoekt enthousiaste Junior Cyber Agents!

Gezocht: Junior Cyber Agents!

Gulpen-Wittem zoekt enthousiaste Junior Cyber Agents tussen 8 en 12 jaar die samen met ons online criminelen willen aanpakken.

Onze gemeente is prachtig groen, rijk aan cultuur en het is er altijd fijn. Helaas is er - net als in iedere andere gemeente - soms ook gevaar en criminaliteit. Misschien is er bij een van je ouders wel eens een autoraam ingetikt? Zijn er plotseling fietsen verdween? Of is het bankpasje van opa of oma gestolen? Natuurlijk proberen onze agenten dit te voorkomen, maar criminelen slaan vaak toe als niemand het verwacht en bovendien zitten ze behoorlijk goed verstopt.

Cybercriminaliteit

Die criminelen gebruiken steeds vaker het internet om hun slag te slaan. Dat noemen we cybercriminaliteit. Cybercriminelen zijn mensen die proberen om geld af te pakken als je online iets koopt. Of ze sturen je een vreemde mail waar een link in zit met een virus.

In Gulpen-Wittem doen we er alles aan om te voorkomen dat onze inwoners slachtoffer worden van zo’n vervelende en gevaarlijke cybercrimineel. Daar hebben we óók jouw hulp nodig! Nu denk je vast, wat kan ík daartegen doen dan? Een heleboel! Word cyberagent, leer online criminaliteit herkennen en help ons om online criminaliteit tegen te gaan! Kijk voor meer informatie de volgende video: https://youtu.be/mjdLW0oyXmw

Aanmelden

Vind jij online criminaliteit super interessant, ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil je een van onze nieuwe Cyber Agenten worden? Meld je dan aan en kies voor Gulpen-Wittem: www.joinhackshield.nl/register

Kom jij ons helpen om Gulpen-Wittem nog veiliger te maken?

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken