Wilt u meer groen in uw tuin?

Goed nieuws! Inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem kunnen tijdens de Green-up Day (18 november) gratis een kant-en-klaar Tuiny Forest-pakket krijgen. Daarmee vervangt u in een paar eenvoudige stappen tegels door prachtige bloeiende planten of zelfs een minibos. Een gratis pakket aanvragen kan tot uiterlijk donderdag 26 oktober via www.ivn.nl > Afdelingen en Provincies > Limburg > Green-up Day. En wees er snel bij, want op is op! Komt u in aanmerking voor een gratis pakket? Dan hoort u in november of u het pakket kan ophalen tijdens een van de twee ophaalmomenten.

November is natuurkrachtmaand. In de gehele maand zijn er activiteiten die laten zien wat u zelf kunt doen tegen wateroverlast. Wilt u meer weten over andere praktische maatregelen die u zelf kunt nemen? Kijk dan op www.waterklaar.nl/maas.

In totaal organiseren 70 IVN-vrijwilligers meer dan 20 verschillende activiteiten in Geul- en Gulpdal. Bekijk de activiteitenkalender op www.natuurkracht.org.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken