Tekenwedstrijd kerstkaart van de gemeente

Een oproep aan alle kinderen in Gulpen-Wittem tot en met 12 jaar

Ben jij graag creatief bezig? Hou je van tekenen of schilderen? Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor in de herfstvakantie? Doe dan mee aan deze tekenwedstrijd! Misschien komt jouw tekening op de voorkant van de kerstkaart van de gemeente die élke inwoner vlak voor Kerst in de brievenbus ontvangt!

Dit zijn de spelregels

  • Thema: Kerstmis én de gemeente Gulpen-Wittem bestaat 25 jaar in 2024!
  • Formaat: A4, liggend
  • Meedoen: Dat kan tot en met maandag 6 november

Stuur een foto of scan van je tekening, schilderwerk of andere creatie via email naar voorlichting@gulpen-wittem.nl. Verstuur je de foto met je telefoon? Kies dan bij het verzenden ervan voor “ware grootte”. Zo blijft de kwaliteit goed voor het drukwerk. Als je foto te klein is kunnen we deze helaas niet gebruiken. Je kunt een groot bestand ook naar ons versturen via www.wetransfer.nl. Of je kunt tot slot je inzending ook per post naar de gemeente sturen.

t.a.v. De Burgemeester
Gemeente Gulpen-Wittem
Postbus 56
6270 AB Gulpen

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken