Resultaten bekend van onderzoek ‘Toegankelijkheid gemeente Gulpen-Wittem’

Wilt u meedenken over het vervolg? Neem deel aan de bijeenkomst op 6 of 27 november!

In augustus 2023 heeft de gemeente Gulpen-Wittem onderzoek gedaan naar haar toegankelijkheid. De resultaten zijn bekend en teruggekoppeld naar alle deelnemers. Er is een overzichtelijke ‘factsheet’ met de resultaten. Die kunt u inzien. Ga naar www.gulpen-wittemspreekt.nl > Resultaten > Samenvatting Toegankelijkheid Gulpen-Wittem (2023). In de factsheet leest u óók wat de gemeente met de resultaten gaat doen.

Vervolgbijeenkomst

Als vervolg op deze vragenlijst zijn er twee bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten gaat de gemeente met u in gesprek over de resultaten van het onderzoek. Wij willen graag uw mening horen over hoe goed iedereen kan meedoen in de gemeente. En wat wij eventueel hieraan kunnen verbeteren. 

Bijeenkomst 1

  • Datum: maandag 6 november
  • Locatie: A Gen Sjoeël (Hilleshagerweg 32, Mechelen)
  • Tijd: inloop: 19.15 uur, start 19.30 uur

Bijeenkomst 2

  • Datum: maandag 27 november
  • Locatie: Wielderhoes (Van Wachtendonckplein 26, Wijlre)
  • Tijd: inloop 14.15 uur, start 14.30 uur

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar karlijn.schaeps@gulpen-wittem.nl met uw naam en bij welke van de twee bijeenkomsten u aanwezig bent. Heeft u iets nodig om deel te nemen aan deze bijeenkomst (bijvoorbeeld vervoer, een tolk Nederlandse Gebarentaal, een prikkelarme ruimte of iets anders) laat ons dit dan ook bij de aanmelding weten. Wij nemen dan contact met u op. 

Vaker meedenken? Word lid van ons inwonerspanel

Ongeveer drie keer per jaar doet de gemeente via een vragenlijst onderzoek naar verschillende onderwerpen. Dat gebeurt via het onderzoekspanel ‘Gulpen-Wittem Spreekt’. U hoeft geen lid te zijn/worden van het panel als u wilt deelnemen aan onderzoeken. Wilt u wél lid worden? Dan kunt u zich aanmelden en wordt u per e-mail ook uitgenodigd voor volgende onderzoeken in Gulpen-Wittem. Bijna 900 inwoners gingen u voor! U kiest zelf aan welk onderzoek u deelneemt en afmelden kan op elk gewenst moment. Kijk voor meer informatie en om lid te worden op www.gulpen-wittemspreekt.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken