November: Natuurkrachtmaand!

Doe mee met ruim 20 activiteiten in het Geul- en Gulpdal! Ervaar de kracht van natuurlijke oplossingen tegen wateroverlast en werk samen met bewoners en ondernemers om ons mooie Zuid-Limburgse landschap beter te beschermen tegen de gevolgen van klimaatuitdagingen, zoals stortregens en droogteperiodes. Zo versterken we de samenwerking tussen mens en natuur.

De Natuurkrachtmaand is een initiatief van Natuurkracht, financieel ondersteund door Waterklaar. Ruim 70 vrijwilligers en beroepskrachten van IVN Natuureducatie organiseren meer dan 20 activiteiten, in samenwerking met de terreinbeherende organisaties in Limburg. De Natuurkrachtmaand is onderdeel van de bredere Natuurkrachtcampagne, die sinds voorjaar 2023 loopt en tot halverwege 2025 duurt. Kijk voor meer informatie op natuurkracht.org/natuurkrachtmaand.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken