Gemeentehuis twee dagen gesloten in verband met Tweede Kamerverkiezing

In verband met de Tweede Kamerverkiezing is het gemeentehuis op woensdag 22 november en donderdag 23 november de hele dag voor ALLE diensten gesloten. De gemeenteambtenaren van Gulpen-Wittem werken dan bij de verkiezingen als stembureaulid, teller enzovoort.

Let op: voor aangifte van geboorte of overlijden kunt u wél terecht bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. Deze ambtenaar houdt zitting op beide dagen van 9.00 tot 10.00 uur in het gemeentehuis in Gulpen. Een aangifte van geboorte dient te gebeuren binnen drie dagen ná de dag van de bevalling. Hierbij moet de aanvrager zich kunnen identificeren.
Bij overlijden is het zaak dat de lijkbezorging na 36 uur, maar binnen zes werkdagen na overlijden plaatsvindt. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de aangifte van overlijden en geboorte (en eventuele andere producten) digitaal te doen.

Op deze dagen kunt u voor vragen rondom de Tweede Kamerverkiezing contact opnemen via tel. 06 21985210 of bekijk de informatie op deze website. Voor alle overige vragen kunt u mailen naar info@gulpen-wittem.nl.

De voorlopige uitslagen van deze verkiezing worden op zijn vroegst op donderdagnamiddag 23 november op deze pagina gepubliceerd.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken