Creëer meer landschap in uw eigen omgeving

Dankzij financiële ondersteuning van gemeenten biedt het Centrum voor Natuur- en Milieueducatie (CNME) een aanplantregeling voor bezitters van huisweides, erven en percelen in de gemeente Gulpen-Wittem. Daarmee kunnen zij hun eigen omgeving landschappelijk verrijken tegen een kleine financiële bijdrage. Met deze aanplantregeling waarborgen we samen het Limburgs landschap in en rondom dorpskernen én stedelijke gebieden met cultuurhistorische waarden. Daarnaast draagt landschappelijke beplanting bij aan een gezonde groene leefomgeving waar mens, plant en dier kunnen samenleven.

Hoe werkt het en welke voorwaarden zijn eraan verbonden?

Kijk voor meer informatie over deze regeling en de voorwaarden die eraan verbonden zijn op www.cnme.nl/aan-de-slag/themas/vergroening-van-de-omgeving/landschappelijke-aanplantregeling. Wilt u liever iemand telefonisch spreken? Neem dan contact op met CNME via 043 321 99 41.

Wilt u gebruikmaken van de regeling?

Dat kan vanaf woensdag 15 november tot 15 december 2023 (OP = OP).
Nadat u zich heeft aangemeld neemt iemand van het CNME contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak zal in overleg - op locatie - een beplantingsplan opgesteld worden.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken