Interessepeiling elektrische deelauto’s in de gemeente Gulpen-Wittem

Voor veel mensen is autodelen een stuk voordeliger dan een auto aanschaffen. Een deelauto vormt een aantrekkelijk alternatief voor een (tweede) auto. Een auto die veel stilstaat kost onnodig veel geld, zoals de maandelijkse afschrijving. Maar ook als u meer rijdt kan autodelen stukken voordeliger zijn. Ook kunt u misschien besparen op de maandelijkse autokosten door te gaan autodelen in uw buurt.

Interessepeiling

De Gemeente Gulpen-Wittem, de lokale kernen en OnzeAuto onderzoeken de belangstelling om elektrische auto’s te delen met bewoners van de gemeente Gulpen-Wittem. Dit doen wij aan de hand van een interessepeiling.

Wij zouden het fijn vinden als u meedoet aan deze interessepeiling. Hoe meer mensen de peiling invullen, hoe groter de kans is dat er elektrische deelauto’s geplaatst kunnen worden. Ga naar www.onzeauto.com/samen/gulpen-wittem en vul de peiling in. Het invullen kost slechts 2 tot 3 minuten.

Meer informatie en/of vragen

Wilt u meer informatie over autodelen, abonnementen, verzekeringen en meer? Dit kunt u vinden op www.onzeauto.com. Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met de Gemeente Gulpen-Wittem, cluster duurzaamheid via e-mail samengroen@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken