Militaire oefening in Gulpen-Wittem

Van dinsdag 28 november tot en met vrijdag 1 december is er een militaire oefening van de Koninklijke Landmacht in onze gemeente. De oefening wordt gehouden voor het opleiden van militairen. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen zich verplaatsen per helikopter en te voet. Ook zijn er klimactiviteiten in de Curfsgroeve. Het doorgaand verkeer wordt hierbij niet gehinderd.

Indien u een algemene klacht heeft (waarbij geen sprake is van schade) kunt u contact opnemen met de Sectie Communicatie 13 Licht Brigade via communicatie.13LTBRIG@mindef.nl. Mocht er door de oefening schade ontstaan dan kunt u dit onder vermelding van de militaire eenheid zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort et cetera melden aan: Sectie Claims Ministerie van Defensie. Postbus 90004, 3509 AA Utrecht. Telefoonnummer: 088 956 19 51, e-mail: JDVclaims@mindef.nl.

militaire oefening

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken