Uitnodiging: Praat Mee tafel ‘Zorg in de Mijnstreek’ op dinsdag 12 december

De zorg in onze regio staat onder druk. Zo is er bijvoorbeeld meer vraag naar zorg, maar niet genoeg zorgmedewerkers. Burgerkracht Limburg wilt graag samen met burgers op zoek naar oplossingen die bij onze regio passen. Uw mening is dus heel waardevol. Doet u mee?

Praat Mee!

U bent van harte welkom bij de Praat Mee tafel ‘Zorg in de Mijnstreek’. Samen met andere burgers kunt u hier uw mening, ervaringen en ideeën delen over de zorg en gezondheid. U hoeft geen speciale kennis of ervaring te hebben. Iedereen kan meedoen. De meningen van burgers en zorgpartijen brengen we samen. Daarna onderzoeken we wat we samen beter kunnen dan alleen.

Waar en wanneer?

Wanneer: dinsdag 12 december
Tijd: 17.00 - 21.00 uur
Waar: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen

Er wordt gezorgd voor een lichte maaltijd. Als dank voor uw bijdrage krijgt u na afloop een cadeaubon van € 30.

Meld u aan vóór donderdag 7 december

Via burgerkrachtlimburg.nl/aanmelden-praat-mee-tafel-zorg-in-de-mijnstreek/. We hopen u dan te zien op dinsdag 12 december! Samen maken wij de toekomst van de zorg in de Mijnstreek.

Waarom een Praat Mee tafel?

In september 2023 hebben Zuyderland en zorgverzekeraar CZ beloofd met verschillende mensen te praten over de toekomst van ‘de Zorg in de Mijnstreek’. Er is ook een zogenaamde ‘Regietafel’ opgericht met bestuurders vanuit verschillende organisaties, zoals Zuyderland, CZ, Burgerkracht Limburg, huisartsen en Ambulancezorg Limburg. Zij willen graag van u weten wat belangrijk is voor burgers van de Mijnstreek als het gaat om zorg en gezondheid.

Wilt u meer informatie over deze Praat Mee tafel?

Burgerkracht Limburg heeft veel informatie voor u verzameld op hun website. Heeft u na het lezen van deze informatie nog andere vragen? Dan horen zij dat graag. Neem dan contact op via praatmee@burgerkrachtlimburg.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken