Burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens opent nieuwe beleefroute van Schaapskooi Mergelland!

Burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens opent nieuwe beleefroute van Schaapskooi Mergelland!

Burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens heeft vrijdag 29 december de nieuwe beleefroute van Schaapskooi Mergelland officieel geopend. Bezoekers van de schaapskooi Mergelland kunnen al wandelend kennis maken met de schapen, de herder en de herdershonden. In een speciaal ingerichte ‘beleefroute’ vertelt lammetje Sofie bezoekers alles over het mooie en bijzondere werk dat de schapen van de schaapskooi Mergelland doen. De lammetjesdagen 2024 zijn elke zaterdag, zondag en woensdagmiddag. Dit van 6 januari 2024 tot en met 1 april 2024. Kijk voor meer informatie op https://www.schaapskooimergelland.nl/activiteiten-lammetjesdagen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken