Jos Last aan de slag als nieuwe wethouder voor Gulpen-Wittem

In de raadsvergadering van 21 december jongstleden is Jos Last (Balans) geïnstalleerd als nieuwe wethouder van de gemeente Gulpen-Wittem. Hij volgt hiermee Henri-Pierre Waaifoort op, die zijn functie neerlegde nadat zijn partij (CDA) uit de coalitie was gestapt. Jos Last was al eerder wethouder in Gulpen-Wittem. Na de vorige gemeenteraadsverkiezingen werd hij in het college van B&W opgevolgd door partijgenoot Frans Derksen.

"Als oud-wethouder is Jos een kandidaat die direct kan starten en maar een zeer geringe inwerkperiode nodig heeft. Met Jos Last kiezen we voor een kandidaat met bestuurlijke ervaring die de ambtelijke organisatie en de samenleving in Gulpen-Wittem goed kent", aldus de coalitiepartijen Fractie Franssen en Balans. Het college van B&W zal zich binnenkort in de nieuwe samenstelling beraden over de verdeling van de portefeuilles.

Foto: Eleven Media

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken