Helpt u mee onze natuur en de dieren te beschermen?

Ook in het broedseizoen bent u welkom in de natuur. Kom op kraamvisite, maar houd rekening met de dieren die nu druk bezig zijn met paren, baren en broeden. In dit seizoen zijn ze extra kwetsbaar. Ze hebben al hun energie nodig om hun jongen groot te brengen. We vragen daarom alle wandelaars en fietsers met klem om de natuur en de dieren te beschermen door:

  • Op de paden te blijven.
  • De hond aan de lijn te houden.
  • Geen rommel achter te laten.

In het midden van het Gulp- en Geuljournaal treft u een poster aan die u thuis kunt ophangen om mensen in uw omgeving hierop te attenderen. U kunt ook (gratis) één of meerdere posters komen afhalen in het gemeentehuis. Er zijn 3 varianten beschikbaar.

Bescherm de natuur. Broedseizoen dieren flyer

broedseizoen dieren fyer

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken