Zorgen voor een ander betekent ook goed zorgen voor uzelf

Gratis ondersteuning voor mantelzorgers

Bent u mantelzorger? Dan draagt u niet alleen de verantwoordelijkheid voor een ander, maar ook voor uzelf. En dat knelt soms. MEE Zuid-Limburg biedt gratis ondersteuning aan mantelzorgers uit Gulpen-Wittem.

Met een persoonlijke aanpak weer de balans vinden

Of u nu behoefte heeft aan advies over het plannen van tijd voor uzelf of extra hulp: Francien Heussen van MEE Zuid-Limburg staat voor u klaar. Met een persoonlijke aanpak helpt zij u de balans te vinden. Deze ondersteuning is gratis, u heeft geen doorverwijzing nodig. Bel 088 010 22 22 of e-mail info@meezuidlimburg.nl om een afspraak met Francien te maken.

Over MEE Zuid-Limburg

MEE vindt dat iedereen moet kunnen meedoen, ook mensen met een beperking. Sommige mensen hebben hiervoor tijdelijk een steuntje in de rug nodig. Zij kunnen een beroep doen op MEE. Door informatie, kortdurende ondersteuning en praktische oplossingen helpt MEE onder meer mantelzorgers om langer te kunnen blijven zorgen. MEE werkt onafhankelijk van zorgaanbieders en instellingen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken