Expositie 25 jaar gemeente Gulpen-Wittem in kloosterbibliotheek Wittem

Vanwege het 25-jarig bestaan van de gemeente Gulpen-Wittem heeft de commissie Open Monumentendag Gulpen-Wittem een bescheiden tentoonstelling ingericht in de kloosterbibliotheek in Wittem. De expositie is te zien in de weekenden (op zaterdagen en zondagen) vanaf zaterdag 18 mei tot en met zondag 9 juni. De openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur. De expositie is gratis toegankelijk.

Er is onder andere een selectie van oude en nieuwe historische studies over de gemeente(n) te zien. Ook ziet u een presentatie van oude foto’s en kaarten. De collectie is samengesteld uit de collectie Limburgensia van de bibliotheek van het klooster en uit materiaal van de bibliotheek in Gulpen. De kloosterbibliotheek ligt aan de Wittemerallee 32.

dit is een poster over de expositie in de kloosterbibliotheek wittem

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken