Militaire oefening in mei

Van dinsdag 21 tot en met zondag 26 mei is er een militaire oefening van de Koninklijke Landmacht in onze gemeente. De oefening wordt gehouden voor het opleiden van militairen van de Koninklijke Landmacht. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen mogelijk te voet en met voertuigen opdrachten uitvoeren. Dit gebeurt overdag, s’ avonds en in de nacht.

Indien u een algemene klacht heeft (waarbij geen sprake is van schade) kunt u contact opnemen met de Sectie Communicatie 13 Lichte Brigade via communicatie e-mail:13LTBRIG@mindef.nl. Mocht er door de oefening wel schade ontstaan dan kunt u dit onder vermelding van de militaire eenheid zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade etc. melden aan: Sectie Claims Ministerie van Defensie. Postbus 90004, 3509 AA Utrecht. Telefoonnummer: 088 956 19 51, e-mail: JDVclaims@mindef.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken