Tweede inwonersavond aanpak wateroverlast Eys

Waterschap Limburg en de Gemeente Gulpen-Wittem nodigen u graag uit voor de tweede inwonersavond in het project aanpak wateroverlast in Eys.

Tijdens de eerste inwonersavond in het voorjaar hebben we samen ideeën opgehaald en nagedacht over mogelijke oplossingen. Zoals bij deze eerste bijeenkomst beloofd, staat deze tweede bijeenkomst in het teken van informatie brengen, informeren en ophalen. Ook gaan we graag met u in gesprek.

Wanneer: dinsdag 25 juni
Tijd: 19.00 – 21.00u (inloop vanaf 18.45u)
Locatie: Café Sport Eys (Grachtstraat 1A in Eys)

Opzet van de avond

Na een geslaagde eerste inwonersavond, hebben we vooraf weer een opzet bedacht voor deze tweede inwonersavond. Naast het beantwoorden van de door u gestelde vragen en opmerkingen, informeren we u ook over de resultaten van het hydrologisch onderzoek tot nu toe. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met u in gesprek en informeren wij u over de stand van zaken en mogelijke oplossingsrichtingen. Daarnaast lichten we het proces tussen deze en de derde inwonersavond nader aan u toe. Uiteraard is er voldoende ruimte voor dialoog.

Programma

  1. Welkom
  2. Aandacht voor het antwoord op de door u gestelde vragen en opmerkingen
  3. Eerste resultaten hydrologisch onderzoek
  4. Toelichting aan de gebiedstafels met kaarten

Aanmelden  

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door het aanmeldformulier op de website van Waterschap Limburg in te vullen: www.waterschaplimburg.nl/eys.

Blijf op de hoogte

Op de projectpagina kunt u ook eventueel een account aanmaken. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit project. Heeft u vooraf al ideeën of vragen, dan kunt u deze al stellen via het aanmeldformulier. 

Verhinderd? Lees alles na 25 juni terug

Bent u verhinderd, maar wilt u toch op de hoogte gehouden worden van het project? Dan kunt u alle informatie na 25 juni aanstaande teruglezen op de projectpagina.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Lars Vervoort via 06 13 72 49 76, of u kunt een e-mail sturen naar L.Vervoort@waterschaplimburg.nl. Ook kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Guus Vijgen via 06 83 17 27 33 of per e-mail via omgevingsmanagement@brouwers.com. Graag tot ziens op 25 juni!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken