Onthulling straatnaambord Frans Croonenbergplein

Op dinsdag 2 juli was er een bijzonder moment in onze gemeente: de onthulling van het straatnaambord 'Frans Croonenbergplein'. In juni 2023 werd het plein - gelegen aan de vijver van woonzorgcentrum Klein Gulpen - al naar hem vernoemd. Op dit plein is mede door Frans een fontein gerealiseerd, om zo de bewoners van Klein Gulpen iets blijvends aan te bieden.

Met het toekennen van een eigen straatnaam wil de gemeente haar dankbaarheid tonen. Met een zangcarrière van meer dan 60 jaar, winnaar van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer in 2002, deelnemer van het Dutch Holland Festival in Australië, mede-initiatiefnemer en presentator van de Groëte Gulpener Vastelaovesfinale en ambassadeur van de carnaval heeft Frans een illustere carrière opgebouwd én Gulpen-Wittem op kaart gezet. Van harte gefeliciteerd, Frans!

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken