Welkom nieuwe inwoners

Maar liefst zo een 120 nieuwe inwoners van Gulpen-Wittem maakten op maandag 1 juli tijdens de welkomstavond kennis met elkaar, het college van burgemeester en wethouders én met de gemeente. Inwoners omschreven de avond als “gezellig”, “informatief” en “een zeer welkom gevoel!”

De bijeenkomst vond plaats in ’t Gulper Hoes in Gulpen. Burgemeester Nicole Ramaekers gaf iedereen bij binnenkomst persoonlijk een hand. Na een kopje koffie en een stukje vlaai stelden de burgemeester en wethouders zich kort voor. En was er een informatieve quiz waarbij de kennis over Gulpen-Wittem bij inwoners werd getest. Daarna werd er in de ‘hoeskamers’ nog gezellig nagepraat waar tevens een informatiemarkt was ingericht. Inwoners konden hier inspiratie en informatie inwinnen die van toepassing was op wonen, werken, leven en genieten in Gulpen-Wittem.

Op onze Facebookpagina kunt u het volledige fotoalbum bekijken: www.facebook.com/gemgulpenwittem.

Foto's: Eleven Media

Inwoners zitten gezellig aan tafels en luisteren naar een presentatie.

Inwoners zitten gezellig aan tafel en luisteren naar een presentatie

Aan een tafel wordt met folders een en ander uitgelegd aan inwoners

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken