Nieuwsoverzicht

 • Kappen fijnsparren langs Kasteel Wijlreweg

  De gemeente Gulpen-Wittem is voornemens om ter plaatse van een bos aan de Kasteel Wijlreweg in Wijlre fijnsparren te kappen. De fijnsparren zijn op dit moment aan het afsterven of zijn reeds afgestorven.

  Lees verder

 • Gemeente Gulpen-Wittem trots op Gouden Zoover Award winnaars

  Ons bereikte het fantastische nieuws dat vijf van onze ondernemers in Gulpen-Wittem een Gouden Zoover ontvingen. Als gemeente zijn we daar ontzettend trots op! Van harte gefeliciteerd met deze geweldige ‘gouden’ waardering.

  Lees verder

 • Aankomende en pas gestarte ondernemers opgelet!

  Starterscentrum Limburg organiseert bijeenkomst voor starters. Een eigen bedrijf starten. ‘Hoe werkt dat?’, ‘Waar moet ik aan denken?’ Als startende ondernemer heeft u wellicht een aantal vragen. Een goede voorbereiding is bepalend voor succesvol ondernemerschap!

  Lees verder

 • Tevreden Wmo cliënten in Gulpen-Wittem

  Zoals ieder jaar hebben wij ook dit jaar een cliënttevredenheidsonderzoek onder onze Wmo-cliënten uitgevoerd. In totaal hebben van de 450 cliënten 299 deelgenomen. De meeste cliënten zijn tevreden over de maatschappelijke ondersteuning door de gemeente en vinden dat ze zelf beter kunnen functioneren door die hulp.

  Lees verder

 • FMR producties actualiseert gemeentegids Gulpen-Wittem

  In het voorjaar verschijnt er weer een nieuwe gemeentegids in Gulpen-Wittem. De gids wordt samengesteld en verspreid door FMR producties.

  Lees verder

 • Ook gemeente Gulpen-Wittem hijst regenboogvlag

  Vandaag werd om 15.30 uur ook in de gemeente Gulpen-Wittem de regenboogvlag gehesen. Met het hijsen van de vlag maakt Gulpen-Wittem, net als haar buurgemeenten, een statement tegen de Nashville-verklaring.

  Lees verder

 • Nieuwjaarstoespraak burgemeester Ramaekers

  Het nieuwe jaar is van start. Burgemeester Ramaekers sprak tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsreceptie op 1 januari alle aanwezigen met een mooie boodschap toe.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken