Nieuwsoverzicht

 • Bezoek een duurzaam huis in Gulpen-Wittem

  Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw woning maar weet u niet waar te beginnen? Honderden huiseigenaren in heel Nederland vertellen u graag meer over hun ervaringen. In het hele land openen duurzame huiseigenaren hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op 3 en 10 november.

  Lees verder

 • Cursus Gezonde voeding voor u en uw kind

  Gezond en voedzaam eten is belangrijk om energiek de dag door te komen. Vooral voor opgroeiende kinderen. De juiste keuzes maken als het aankomt op voeding is niet altijd makkelijk. De cursus ‘Gezonde voeding voor u en uw kind‘ geeft inspiratie en handvaten!

  Lees verder

 • Risico van een hennepkwekerij

  Hennepkwekerijen zorgen voor overlast in bedrijfspanden en woningen en maken buurten onveilig. Voor hennepteelt wordt vaak gebruik gemaakt van illegaal afgetapte stroom en installaties die slecht zijn aangelegd. Daarom levert dit een ernstig gevaar op voor de brandveiligheid.

  Lees verder

 • Ga de Wintertijd in met het Beleefweekend

  Vrijdag 26 tot en met zondag 28 oktober is alweer de achtste editie van het Beleefweekend in de Cittaslow gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten tijdens de landelijke Nacht van de Nacht & Dag van de Stilte.

  Lees verder

 • Dag voor de Ouderen

  Op vrijdag 12 oktober vond de ‘Dag voor de Ouderen in Zaal A gen Ing te Reijmerstok. De Stichting Belangenbehartiging Ouderen & Gehandicapten (BOG) heeft ook dit jaar weer een inspirerend programma neergezet.

  Lees verder

 • Feestelijke opening ‘Park Gulperberg’

  Op vrijdag 12 oktober vond de officiële opening van ‘Park Gulperberg’ plaats. De wens om dit gebied op te waarderen bestond onder veel Gulpenaren al geruime tijd.

  Lees verder

 • Paardenzegening Hubertusmarkt

  De paardenzegening is een oude traditie, welke niet verloren mag gaan! Aan dit stukje ‘cultureel erfgoed’ besteden we daarom wat extra aandacht. Heeft u een paard? Dan nodigen wij u van harte uit om met uw paard deel te nemen aan de paardenzegening op 3 november.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken