Nieuwsoverzicht

 • Ontwerpbestemmingsplan bungalowpark Euverem ter inzage

  De nieuwe eigenaar van het bungalowpark Euverem is voornemens het bestaande park te herontwikkelen. Omdat de voorgenomen inrichting afwijkt van het plan dat door de voormalig eigenaar is opgesteld wordt het bestemmingsplan aangepast. Het ontwerpbestemmingsplan daarvoor is momenteel gereed en ligt ter inzage vanaf 29 mei 2019.

  Lees verder

 • Kunstroute Gulpen-Wittem 8, 9 en 10 juni

  De Stichting Kunstroute Gulpen-Wittem organiseert dit jaar tijdens het Pinksterweekend (8, 9 en 10 juni) de tweejaarlijkse kunstroute in de gemeente Gulpen-Wittem. 115 kunstenaars op 41 locaties in ons mooie Heuvelland.

  Lees verder

 • Invoering blauwe zone Slenaken

  In Slenaken wordt per 1 juni 2019 een blauwe zone ingevoerd op een deel van de Ankerplaats (parkeerplaats naast bakkerij Vermeeren). Dit betekent dat bezoekers hier vanaf juni uitsluitend voor een bepaalde tijd hun auto mogen parkeren en een parkeerschijf moeten gebruiken.

  Lees verder

 • Openingstijden rondom Hemelvaartsdag

  In verband met Hemelvaart is het gemeentehuis in Gulpen-Wittem op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei voor alle diensten gesloten.

  Lees verder

 • Werkzaamheden Mr. Dr. Froweinweg in Eys

  Vanaf donderdag 23 mei worden er werkzaamheden verricht in de Mr. Dr. Froweinweg in Eys. Er zal gegraven worden in het trottoir. De werkzaamheden duren maximaal een week.

  Lees verder

 • Burgemeester en wethouder verrichten vrijwilligerswerk bij ziekendag Gerarduskapel Wittem

  De Gemeentelijke Ziekendag Gulpen-Wittem vond op 18 mei 2019 alweer voor de 56e keer plaats in de Gerarduskapel te Wittem. Na de H. Eucharistie-viering en ziekenzegening mochten burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens en wethouder Marion van der Kleij samen met de vele vrijwilligers de gasten verwennen.

  Lees verder

 • Geluidscontrole motoren in het Heuvelland

  In het Heuvelland is het genieten, maar op zonnige dagen is er ook overlast van motoren. Met name geluidsoverlast is een veel gehoorde klacht binnen gemeenten. Op zondag 12 mei, werd er dan ook op de Heijenratherweg te Heijenrath een geluidscontrole motoren gehouden.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken