Nieuwsoverzicht

 • Participatietraject ‘Verantwoord op weg in het Heuvelland’ van start

  Het Heuvelland nodigt ons uit om te wandelen, te sporten, vakantie te vieren, te wonen en te werken. We waarderen het landschap en we willen ervan blijven genieten. We zijn trots op ons bijzonder stukje buitenland in eigen land.

  Lees verder

 • Reconstructie Klapstraat Wijlre - Denk mee en geef uw mening!

  De Klapstraat in Wijlre is toe aan groot onderhoud. Wij willen een aantal verkeersknelpunten aanpakken en de snelheid verlagen naar 30 km/uur. Dit signaal kwam duidelijk naar voren via bewoners van de Klapstraat tijdens informatie-bijeenkomsten over het project “fietsverbinding en watermaatregelen Heuvelland-Parkstad”.

  Lees verder

 • Volgende stap herontwikkeling voormalig Sophianum Nijswiller

  Urban Blue, FWP Architectuur en 4THECITY hebben van gemeente Gulpen-Wittem de opdracht gekregen om een visie te ontwikkelen voor de herontwikkeling van het voormalig Sophianum in Nijswiller. Op 4 maart 2021 hebben de partijen hun ideeën gepresenteerd en besproken met bewoners in een druk bezochte digitale bijeenkomst.

  Lees verder

 • Helpt u de natuur te beschermen?

  Ons mooie 5-sterrenlandschap is de leefomgeving van vele dieren die rust nodig hebben. Vooral in het voorjaar.

  Lees verder

 • Begroting in één oogopslag in een nieuw jasje

  Om de begroting van onze gemeente beter leesbaar en ontvankelijker te maken voor inwoners (van alle leeftijden!), hebben we de begroting in een nieuw jasje gestoken. De begroting in één oogopslag, inclusief vloggende bestuurders.

  Lees verder

 • Uitnodiging webinar PlusJeHuis op maandag 19 april

  Volta Limburg biedt met PlusJeHuis een service voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking. Om u hierover te informeren verzorgt Volta Limburg samen met de gemeente Gulpen-Wittem een webinar (online presentatie) op maandag 19 april.

  Lees verder

 • “Wie sjoën greun os Limburg is.”

  Maak een groene tuin, balkon of dak. U kunt een Tuiny Forest aanleggen, het regenwater in uw tuin opvangen en steen door groen vervangen. Bewoners van Gulpen-Wittem kunnen met 50% korting een speciaal pakket met inheemse bloemen en planten bestellen. Goed voor bijen, vlinders, vogels én uzelf!

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken