Nieuwsoverzicht

 • Gemeente Gulpen-Wittem start met Nationaal Jeugd Ontbijt

  Wethouder Marion van der Kleij stond maandagochtend samen met medewerkers van het buurtteam een aantal ontbijtboxen in de buurtteambus te laden. Deze zijn gevuld met ontbijten die zij die ochtend rond gaan brengen bij kinderen van gezinnen waar ontbijten niet vanzelfsprekend is. Een project met als doel dat ieder kind in Nederland dagelijks gezond ontbijt, dus ook bij ons.

  Lees verder

 • Toeristenbelasting 2019 in Gulpen-Wittem ongewijzigd

  Voor toeristische ondernemers is het belangrijk om te weten dat de toeristenbelasting niet wordt verhoogd. Dit omdat men al volop bezig is met de voorbereidingen voor het komend seizoen.

  Lees verder

 • Terugblik Nationale Duurzame Huizen Route

  Ruim 5500 bezoekers bezochten op zaterdag 3 en 10 november een duurzame woning tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Bijna 500 huiseigenaren stelden hun woning open en deelden hun kennis en ervaringen met anderen. Ook na de huizenroute kunnen geïnteresseerden zich via de website en de thematours oriënteren op duurzaam wonen.

  Lees verder

 • Lokale woonvisie Gulpen-Wittem

  In de gemeenteraadsvergadering van 25 oktober 2018 heeft de gemeenteraad de lokale woonvisie vastgesteld. De woonvisie beschrijft op welke wijze de gemeente in de periode 2018-2025 om gaat met vraagstukken en ontwikkelingen die spelen op de lokale woningmarkt. Deze visie geeft richting aan ontwikkelingen die het prettig leven en wonen in Gulpen-Wittem moeten bevorderen.

  Lees verder

 • CJG themachat Digitale Media & Opvoeding

  Volgende week start de landelijke Week van de Mediawijsheid. In dit kader organiseert CJG043 - in samenwerking met Centre Ceramique - een themachat Digitale Media & Opvoeding. Mediacoach Jurn Glazenburg zal op woensdag 21 november tussen 20.00 en 22.00 uur aansluiten bij ons chatspreekuur om ouders die vragen hebben binnen dit thema van advies te voorzien.

  Lees verder

 • Bijeenkomst WMO 23 november vervalt!

  Wegens geringe belangstelling gaat de voorlichtingsochtend over de WMO op 23 november in het Wielderhoes te Wijlre niet door. Voor vragen over de WMO kunt u zich wenden tot het WMO-loket in het gemeentehuis van Gulpen, telefoonnummer 14 043.

  Lees verder

 • Maaltijdvoorziening ‘Tafeltje Dekje’ blijft bestaan

  De warme maaltijdvoorziening van Sevagram voor ouderen, oftewel ‘Tafeltje Dekje’ gaat definitief door in 2019. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders dinsdag 6 november, besloten na overleg met Sevagram en de Vrijwillige Hulpdienst Gulpen-Wittem.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken