Nieuwsoverzicht

 • Save the date: evenementencafé op woensdag 30 oktober!

  Deze avond staat in het teken van alle onderwerpen die komen kijken bij het organiseren van een evenement in onze gemeente.

  Lees verder

 • N595 Wittemer Allee: vaststelling bestemmingsplan

  Op donderdag 4 juli heeft de gemeenteraad van Gulpen-Wittem het bestemmingsplan voor de Wittemer Allee vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 27 juli tot en met 6 september 2024 ter inzage.

  Lees verder

 • Deel uw mening over de kunst en cultuur in Gulpen-Wittem

  De gemeente Gulpen-Wittem werkt aan een cultuurbeleid. Dat doen wij niet alleen, daarvoor hebben we ook uw input en suggesties nodig!

  Lees verder

 • Huisvestiging en steun voor Oekraïners, statushouders en asielzoekers in Gulpen-Wittem

  Nederland staat voor een grote opgave in de opvang van mensen die gevlucht zijn voor oorlog en geweld in een ander land. Dat zijn statushouders, asielzoekers en Oekraïners. Het Rijk heeft bepaald dat elke gemeente in Nederland opvang en onderdak biedt aan deze mensen. De gemeente Gulpen-Wittem doet haar best om iedereen een thuis te bieden. De komende drie weken vertellen we u meer opvang van mensen die gevlucht zijn voor oorlog en geweld in een ander land. Deze week vertellen we u meer over statushouders.

  Lees verder

 • Expositie '25 jaar Gulpen-Wittem' met succes afgerond

  De expositie '25 jaar Gulpen-Wittem' - die de afgelopen periode te bewonderen was - heeft haar deuren gesloten. De organisatie blikt tevreden terug op een geslaagde tentoonstelling met veel belangstelling.

  Lees verder

 • Overstap naar ledverlichting

  Graag informeren wij u over een belangrijke stap die de gemeente Gulpen-Wittem zet richting duurzaamheid: we stappen volledig over op ledverlichting voor de openbare verlichting.

  Lees verder

 • Eindelijk zomer! Maar ben voorzichtig!

  Warm zomerweer, voor veel mensen de tijd om te genieten! Een groot gedeelte van onze tijd brengen we buiten door. Lekker ontspannend en dus goed voor onze gezondheid. Maar te veel hitte is niet goed en kan zelfs gevaarlijk zijn. Met name kwetsbare groepen zoals kinderen, ouderen en chronisch zieken moeten extra alert zijn als de temperatuur stijgt.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken