Nieuwsoverzicht

 • Lintjesregen Gulpen-Wittem 2018

  Burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens heeft in aanwezigheid van wethouders Piet Franssen en Philip Laheij op donderdag 26 april acht Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem. Zeven inwoners werden benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau en één tot lid in de Orde van Oranje Nassau met Zwaarden.

  Lees verder

 • Werkzaamheden Enexis en WML

  In de Dorpsstraat, Kiewegracht, Groeneweg en Looiersstraat in Gulpen en de Dionisiusstraat in Nijswiller vinden werkzaamheden door Enexis en WML plaats. U kunt hier mogelijk overlast van ervaren, maar er wordt alles aangedaan om dit zoveel als mogelijk te beperken. Wij houden u graag over de ontwikkeling van de werkzaamheden zo goed als mogelijk op de hoogte.

  Lees verder

 • ‘International morning’ Sophianum

  Ook dit jaar vindt er voor de leerlingen uit de bovenbouw van het Sophianum een uitwisseling met leerlingen van partnerscholen uit andere landen, Hong Kong, Canada en Italië, plaats. Op vrijdag 20 april vond een afsluitende 'international morning' op het Sophianum plaats.

  Lees verder

 • Parkeren in Gulpen per 1 mei

  Per 1 mei 2018 geldt in de kern van Gulpen een nieuw parkeerbeleid. Het is voortaan een stuk duidelijker waar je mag parkeren, hoe lang en wat het kost. De nieuwe regels maken parkeren in Gulpen goedkoop, makkelijk en aantrekkelijk voor inwoners, ondernemers en bezoekers. Inwoners in Gulpen ontvangen in de week van 23-27 april een folder met meer informatie.

  Lees verder

 • Dodenherdenking vrijdag 4 mei 2018

  De Nationale Herdenking zal dit jaar worden gehouden op vrijdag 4 mei. Na de Oecumenische Dienst in de Redemptoristenkerk te Wittem vindt een stille tocht plaats naar het Verzetsmonument aan de Eyserlinde. Het gemeentebestuur nodigt alle verenigingen en inwoners uit de plechtigheden in Gulpen-Wittem bij te wonen. Uw aanwezigheid wordt ten zeerste op prijs gesteld.

  Lees verder

 • Jeugdfonds Cultuur Limburg nu ook voor kinderen in Gulpen-Wittem

  Wethouder Philip Laheij heeft op donderdag 19 april tijdens een feestelijke bijeenkomst op basisschool de Kindercirkel Gulpen, een aftrap gedaan voor het feit dat de gemeente zich officieel heeft aangesloten bij het Jeugdfonds Cultuur Limburg. De gemeente gaat € 5.000 per jaar investeren in het fonds.

  Lees verder

 • Werkzaamheden parkeerplaats Sophianum Gulpen

  Parkeerplaatsen die veelvuldig gebruikt worden zijn zo nu en dan aan een flinke opknapbeurt toe. In de meivakantie wordt de parkeerplaats bij het Sophianum in Gulpen compleet opnieuw geasfalteerd. Tevens wordt er een nieuwe markering aangebracht. De parkeerplaats is van 23 tot en met 29 april tijdelijk buiten gebruik.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken