Nieuwsoverzicht

 • Kwijtschelding afvalstoffenheffing voor inwoners met een laag inkomen

  De gemeente Gulpen-Wittem biedt aan inwoners met een laag inkomen de mogelijkheid om kwijtschelding van de afvalstoffenheffing aan te vragen. Deze kwijtschelding kunt u aanvragen via de BsGW via het daarvoor bestemde formulier. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor kwijtschelding bekijkt de BsGW of u voldoet aan bepaalde voorwaarden.

  Lees verder

 • Paardenzegening Hubertusmarkt 9 november 2019

  Traditiegetrouw vindt ook dit jaar weer de Hubertusmarkt plaats in Gulpen. Maar zoals elk jaar staat op deze dag zoals gebruikelijk ook het zegenen van de paarden op het programma.

  Lees verder

 • Hubertusmarkt Gulpen 9 november 2019

  Op zaterdag 9 november 2019 van 10.00 tot 17.00 uur vindt in Gulpen wederom de traditionele Hubertusmarkt plaats! De Hubertusmarkt staat al jaren garant voor een bijzondere sfeer en gezelligheid.

  Lees verder

 • Hoe fit bent u? Doe een gratis fitheidstest!

  Regelmatig bewegen en actief zijn hoort bij een gezonde leefstijl en zorgt ervoor dat u fit blijft. Hoe fit bent u? De gemeente organiseert fittesten voor inwoners van Gulpen-Wittem vanaf 45 jaar.

  Lees verder

 • Bestemmingsplan ‘Recreatiepark Euverem’ vastgesteld

  De gemeenteraad heeft op 26 september 2019 het bestemmingsplan Recreatiepark Euverem vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een kwalitatieve opwaardering, uitbreiding en herontwikkeling van het recreatiepark (Euverem 52 te Euverem/Gulpen, oftewel: bungalowpark Euverem).

  Lees verder

 • Nieuws van de gemeente in Gulp en Geul Journaal

  Sinds oktober vindt u de gemeentelijke nieuwsberichten, actualiteiten en de bekendmakingen in het huis-aan-huisblad Gulp en Geul Journaal.

  Lees verder

 • Dag van de duurzaamheid

  Op 10 oktober was de dag van de duurzaamheid in het onderwijs. Dit jaar hebben de collegeleden in de ochtend voorgelezen aan de kinderen van de basisschool Op de Tien Bunder in Wijlre. Vervolgens zijn de kinderen aan de slag gegaan met een lespakket over duurzaamheid.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken