Nieuwsoverzicht

  • Jeugdontbijt in Gulpen-Wittem

    De dag beginnen met een goed ontbijt is voor veel mensen vanzelfsprekend. Toch is dat voor velen niet zo. Elke dag gaan er kinderen naar school zonder ontbijt omdat niet elke ouder dat kan betalen. Speciaal voor deze gezinnen is er het Jeugdontbijt. Inmiddels maken 67 kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar daarvan gebruik in Gulpen-Wittem. Zij ontvangen elke week een gezond ontbijtpakket. Dat wordt gratis en anoniem thuisbezorgd.

    Lees verder

  • Militaire oefening in oktober

    Op dinsdag 29 oktober vanaf 7.30 uur tot en met woensdag 30 oktober 5.00 uur is er een militaire oefening van de Koninklijke Landmacht in onze gemeente. De oefening wordt gehouden voor het opleiden van militairen van de Koninklijke Landmacht.

    Lees verder

  • Natuurkrachtmaand november: drainages verwijderen Sierveld

    Sierveld is een regeneratieve boerderij in Mechelen. Op 2 november gaan we samen met een groep vrijwilligers de ondergrondse drainage verwijderen. Het doel is om hiermee water langer in het gebied te houden. Zodat er ook in droge periodes genoeg water is.

    Lees verder

  • Zaterdag 2 november: open dag gemeentehuis Gulpen-Wittem

    De gemeente wil inwoners graag meer gevoel geven bij de huidige status van het gebouw en de werkomgeving van medewerkers. Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan een rondleiding tijdens de open dag zaterdag 2 november.

    Lees verder

  • Werkzaamheden aan de gasleiding in Wijlre

    In de loop van week 46 (vanaf maandag 11 november), start Geleuken Infra - in opdracht van Enexis - met de aanleg van een nieuwe hoofdgasleiding. De oude leiding wordt vervangen. Ook zal de gasaansluiting naar woningen opnieuw worden aangesloten (overname) of vernieuwd.

    Lees verder

  • Rene Nijssen geïnstalleerd als raadslid

    Tijdens de raadsvergadering van donderdag 17 oktober 2024 is René Nijssen geïnstalleerd als raadslid namens de fractie PRO Gulpen-Wittem. René vervangt Marion van der Kleij. Zij nam op 16 oktober, na 18 jaar politiek actief te zijn geweest voor onze gemeente, afscheid als raadslid.

    Lees verder

  • Nieuw Ondernemersplatform Toerisme actief betrokken bij ontwikkelingen in het toerisme van Gulpen-Wittem

    Deze maand is het nieuwe ondernemersplatform toerisme in Gulpen-Wittem gestart. Daarmee heeft de gemeente officieel een meedenkend en raadgevend orgaan om te betrekken bij ontwikkelingen die het toerisme - maar ook ondernemen in bredere zin - raakt.

    Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken