Nieuwsoverzicht

 • Landelijke Opschoondag 2024. Meld jij je ook aan?

  Op zaterdag 23 maart 2024 is de Landelijke Opschoondag. Samen gaan we zoveel mogelijk zwerfafval opruimen en zorgen voor een fijne en schone omgeving.

  Lees verder

 • Gratis ondersteuning voor mantelzorgers in Gulpen‐Wittem

  Mantelzorgers uit Gulpen-Wittem kunnen gratis terecht bij mantelzorgondersteuner Francien Heussen van MEE Zuid-Limburg. In een gesprek wordt gekeken waar u tegenaan loopt en welke vragen u heeft.

  Lees verder

 • Bert Mertens ontvangt Orde van de Kiebeukel

  Dit jaar is de Orde van de Kiebeukel toegekend aan de heer Bert Mertens van carnavalsvereniging De Baagratte uit Nijswiller. Sinds 1978 reikt de Gemeente Gulpen-Wittem de Orde van de Kiebeukel uit aan personen die zich voor de plaatselijke carnaval verdienstelijk hebben gemaakt.

  Lees verder

 • Cursus 'Creatief Leven': Verbind, Ontdek, Creëer

  Voel u zich soms eenzaam en verlangt u naar positieve veranderingen in uw leven? Doe dan mee aan onze inspirerende cursus 'Creatief Leven'. Speciaal ontworpen voor volwassenen die eenzaamheid willen overwinnen en een nieuwe weg in willen slaan.

  Lees verder

 • Voelt u zich eenzaam? U bent niet de enige

  Eenzaamheid ervaren we allemaal weleens. Dat is heel normaal. Het is een signaal dat u iets aan uw contacten moet doen. U kunt zich bijvoorbeeld eenzaam voelen na een verhuizing. Zodra u aansluiting vindt in uw nieuwe gemeente, voelt u zich meestal weer goed.

  Lees verder

 • Raadsvergadering op donderdag 22 februari

  De gemeenteraad van Gulpen-Wittem vergadert op donderdag 22 februari vanaf 19.30 uur. Als er onderwerpen worden aangemeld voor het vragenhalfuur, is het vragenhalfuur van 18.45 - 19.15 uur.

  Lees verder

 • Safer internet day

  Vandaag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor een veilige internetomgeving. Nog altijd worden er burgers slachtoffer van sextortion.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken