Nieuwsoverzicht

 • Terugblik Koningsspelen Gulpen-Wittem!

  Vorige week vrijdag 12 april vond de gemeentelijke sportdag plaats op de sportvelden in Gulpen. Bijna 500 leerlingen van basisscholen van de gemeente Gulpen-Wittem werkten zich in het zweet en investeerden op deze manier in hun gezondheid.

  Lees verder

 • Aankondiging bijeenkomst Dorpsbouwmeester: 25 april 2019

  De volgende bijeenkomst van de Dorpsbouwmeester vindt plaats op donderdag 25 april 2019. Raadpleeg vanaf maandag 22 april de agenda op onze website. Meld u uiterlijk op woensdag 24 april vóór 12.00 uur aan voor de bijeenkomst door een email te sturen naar de heer Maas via dion.maas@gulpen-wittem.nl.

  Lees verder

 • Openingstijden rondom Pasen

  Het is weer bijna Pasen! Het gemeentehuis in Gulpen-Wittem is daarom op maandag 22 april, Tweede Paasdag, voor alle diensten de hele dag gesloten.

  Lees verder

 • Herdenking Oorlogsvliegers 18 april

  Op donderdag 18 april zal het herdenkings-comité met burgemeester mevrouw Ramaekers, voorafgaand aan de ceremonie te Cartils, een bezoek brengen aan de graven in Maastricht en daar bloemen leggen. Om 13.15 uur vindt vervolgens de herdenking bij het monument te Cartils plaats.

  Lees verder

 • Alzheimercafé gestart in Gulpen

  Onlangs is in Gulpen het Alzheimercafé gestart. Het Alzheimercafé is een maandelijkse ontmoetingsplaats voor iedereen die meer wil weten over dementie of steun zoekt bij lotgenoten. Tijdens elke bijeenkomst staat één onderwerp centraal, toegelicht door een deskundige.

  Lees verder

 • Voetpad bij kasteel Wittem tijdelijk afgesloten

  Het voetpad bij kasteel Wittem is momenteel buiten gebruik vanwege werkzaamheden op het terrein. Om hinder en gevaar te voorkomen worden voetgangers via de brug achter het voetbalveld omgeleid.

  Lees verder

 • De gemeenteraad vergadert op 18 april 2019

  Wilt u weten wat er op de agenda staat? Op onze website vindt u de agenda en kunt u de bijbehorende stukken bekijken. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken