Warm zomerweer: neem maatregelen tegen de zon en hitte. Lees meer...

Nieuwsoverzicht

 • Warm zomerweer

  Het wordt warm! En dat blijft de komende dagen zo. Het hitteplan is actief. Wat kunt u doen om uzelf maar bijvoorbeeld ook kwetsbare ouderen te beschermen?

  Lees verder

 • Vrijwilligerscentrale Gulpen-Wittem zoekt vrijwilligers

  In Gulpen-Wittem zijn veel verenigingen actief. Hun inzet is van onschatbare waarde. Zij maken zich sterk voor de lokale gemeenschap en leveren daarmee een bijdrage aan de leefomgeving van u allemaal.

  Lees verder

 • Verkeersoverlast tijdens weekmarkt

  Elke donderdag van 08.30 uur tot 12.30 uur vindt de weekmarkt plaats op de Looierstraat in Gulpen. Er rijden dan regelmatig fietsen en brommers over de markt. Dat is hinderlijk en verboden. Bovendien levert het gevaarlijke situaties op.

  Lees verder

 • Centrum Gulpen in bloei

  Door samenwerking tussen ondernemersvereniging Samenwerking Promotie Kern Gulpen (SPKG) en de gemeente is het prachtige centrum van Gulpen nóg mooier geworden!

  Lees verder

 • Pilot luchtkwaliteit Reijmerstok: meting gestart

  Een aantal inwoners van Reijmerstok, de eigenaar van een binnen Reijmerstok gelegen kippenfarm en de gemeente Gulpen-Wittem zijn gezamenlijk overeengekomen te starten met het meten van de luchtkwaliteit in Reijmerstok (pilot). Deze pilot duurt één jaar. Na de eerste vier maanden wordt een tussenevaluatie gehouden.

  Lees verder

 • Klimaatcampagne ‘Wie sjoën os Limburg is’

  Waterklaar is het motto waaronder de gemeenten van de regio Maastricht en Heuvelland, Waterschap Limburg en WML zich verenigd hebben. Deze zomer geven we het startschot aan de klimaatcampagne 'Wie sjoen os Limburg is'. Het doel is om inwoners aan te sporen zelf eenvoudige maatregelen te nemen om wateroverlast te voorkomen. Om de Zuid-Limburgers al een beetje op weg te helpen, valt bij iedereen de komende week een envelop met bloemenzaadpapier op de mat.

  Lees verder

 • Af te halen: posters ‘Geef elkaar de ruimte’

  Het coronavirus is helaas nog niet verdwenen. Daarom is en blijft het voorlopig belangrijk dat we ons aan bepaalde voorwaarden houden. Voor onszelf, en voor elkaar. Om te voorkomen dat er een nieuwe virusgolf komt. Om de boodschap ‘Geef elkaar de ruimte’ ter plekke te communiceren, stellen we gratis posters beschikbaar.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken