Nieuwsoverzicht

 • Nieuw plein in Eys heet voortaan De Pendiel

  De inwoners van Eys hebben een naam gekozen voor het nieuwe plein naast de kerk: De Pendiel. De naam verwijst naar de enorme zwengel aan een waterpomp die hier ooit stond (pendile is Frans voor slinger).

  Lees verder

 • Verkeersveiligheidsevent voor brugklassers Sophianum

  Op maandag 12 december organiseert de Limburgse Land en Tuinbouw Bond (LLTB) met onder meer de politie, de gemeente en Limburg Cycling een verkeersveiligheidsevent. Het doel is brugklassers wegwijs te maken op het gebied van verkeersveiligheid met een focus op wandelaars, fietsers en landbouwvoertuigen.

  Lees verder

 • Gemeenten Zuid-Limburg sluiten convenant om inwoners met schulden te helpen

  Op deze manier willen gemeenten het goede voorbeeld geven aan andere schuldeisers, zodat de schuldhulpverlening voor inwoners nog beter kan worden opgepakt. Wethouder Frans Derksen ondertekende het convenant namens de gemeente Gulpen-Wittem.

  Lees verder

 • Gemeente Gulpen-Wittem sluit zich aan bij Gegevenshuis

  Het Gegevenshuis helpt gemeenten om bijvoorbeeld wegen, wateren, bomen, prullenbakken te registreren. Daar kunnen we veel informatie uithalen en gebruiken. Bijvoorbeeld als we gegevens nodig hebben om problemen in de openbare ruimte op te lossen.

  Lees verder

 • Eén plek voor alle vragen over veilig internetten

  Wilt u weten welk antivirusprogramma u het beste kunt gebruiken? Zoekt u meer informatie over spam of phishing? Of bent u benieuwd naar hoe u Whatsapp-fraude kunt herkennen? U vindt de antwoorden op dit soort vragen op het platform Digitaal Veilig Limburg.

  Lees verder

 • Gemeente Gulpen-Wittem verlengt samenwerking met JOGG

  De gemeente Gulpen-Wittem is sinds 1 oktober 2016 aangesloten bij JOGG (Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst). De JOGG-aanpak richt zich op jongeren (0-19 jaar), hun ouders en hun leefomgeving.

  Lees verder

 • 14 jongeren in Gulpen-Wittem ontvangen jongerenlintje

  14 jongeren ontvingen op woensdag 23 november uit handen van burgemeester Ramaekers hét Jongerenlintje van de gemeente Gulpen-Wittem. Op advies van de Selectiecommissie Jongerenlintje heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om een lintje toe te kennen aan alle jonge misdienaars die actief zijn in Gulpen-Wittem.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken