Nieuwsoverzicht

 • Onderhoud onverharde wegen

  In mei begint het jaarlijks onderhoud aan onverharde wegen. De onderhoudswerkzaamheden bestaan vooral uit het loswerken van de bestaande ondergrond en het herverdelen van deze losgekomen materialen. En wanneer nodig uit het aanvullen van de wegen met natuurlijke materialen.

  Lees verder

 • Inzameling restafval naar 1 keer in de 4 weken

  Met ingang van 30 mei 2022 gaat de inzameling van restafval in Gulpen-Wittem naar één keer in de 4 weken. Nu is dat nog om de week. Inwoners met een restafvalcontainer ontvangen een brief van de gemeente met een informatiefolder.

  Lees verder

 • Alzheimercentrum Limburg op bezoek in het Alzheimercafé

  Dinsdag 31 mei 2022 komt Alzheimercentrum Limburg naar het Alzheimercafé in Gulpen. U bent van harte welkom bij deze gratis bijeenkomst. U krijgt informatie van deskundigen en kunt vragen stellen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

  Lees verder

 • Predicaat 'Hofleverancier' voor 100-jarige bakkerij Franssen in Epen

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te verlenen aan Bakkerij Franssen V.O.F. in Epen bij gelegenheid van de viering van het 100-jarig bestaan van het bedrijf. Gouverneur Roemer heeft vandaag de oorkonde die bij dit predicaat hoort overhandigd aan de trotse ondernemers.

  Lees verder

 • Grote verbouwing Sophianum gestart

  Het Sophianum in Gulpen wordt grondig verbouwd. Een gedeelte wordt nieuwbouw. Tijdens de bouwwerkzaamheden gaan de lessen gewoon door.  Naar verwachting is de verbouwing klaar aan het begin van het schooljaar in 2023.

  Lees verder

 • Gemeente en DELTA Fiber Netwerk tekenen convenant aanleg glasvezel

  Donderdag 28 april ondertekenden wethouder Jos Last en directeur Piet Grootenboer van DELTA Fiber Netwerk een samenwerkingsovereenkomst voor de aanleg van glasvezel.

  Lees verder

 • Zelfevaluatie Basis Registratie Personen en Reisdocumenten

  Alle gemeenten moeten jaarlijks een zelfevaluatie doen voor de reisdocumenten, rijbewijzen en voor de Basis Registratie Personen. Uit de rapporten blijkt dat de gemeente Gulpen-Wittem op beide onderdelen een ruime voldoende scoort.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken