Nieuwsoverzicht

 • Vergadering gemeenteraad 20 december 2018

  Wilt u weten wat er op de agenda staat? Op onze website kunt u de agenda en de bijbehorende stukken bekijken. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

  Lees verder

 • Bijeenkomst Dorpsbouwmeester 20 december 2018

  De volgende bijeenkomst van de Dorpsbouwmeester vindt plaats op donderdag 20 december 2018.

  Lees verder

 • Ook Gulpen-Wittem maakt zich sterk voor de Voedselbankactie!

  Elk jaar zetten zich veel mensen in voor de Voedselbank. Ook in Gulpen-Wittem blijven we niet achter! Elian Baggen, een inwoner uit Gulpen én tal van vrijwilligers van de Paus Fransiscusgroep uit Wijlre zetten zich voor het vijfde jaar op rij in voor deze actie.

  Lees verder

 • De Uitstralingsprijs komt er weer aan!

  Ieder jaar zet de gemeente een persoon, vereniging, stichting of bedrijf in het zonnetje omdat ze iets bijzonders hebben gedaan het afgelopen jaar. Hij/zij ontvangt op de eerste dag van het nieuwe jaar uit handen van de burgemeester de prestigieuze Uitstralingsprijs. Het is inmiddels een traditie in de gemeente Gulpen-Wittem om deze prijs op 1 januari uit te reiken.

  Lees verder

 • Reanimatie Oproep Netwerk breidt nog steeds uit

  Ook Eyserheide en Terziet maken sinds kort onderdeel uit van het Reanimatie Oproep Netwerk van Gulpen-Wittem. Op zaterdag 1 december werden de nieuwe AED’s onder toeziend oog van de nieuwe vrijwilligers en wethouder Marion van der Kleij officieel in gebruik genomen. De gemeente kent daarmee een optimale dekkingsgraad en kan spreken van een ‘gesloten netwerk’.

  Lees verder

 • Wijlre ‘omarmt’ zelfsturing

  Op dinsdagavond, 4 december maakten inwoners van Wijlre kennis met ‘Zelfsturing’. Het gehele College van Burgemeesters en Wethouders was ook bij deze dorpsbijeenkomst. Maar belangrijker, er waren maar liefst meer dan 90 inwoners aanwezig. Zij vormen immers de gemeenschap van Wijlre.

  Lees verder

 • Aangepaste openingstijden rondom Kerstmis en Nieuwjaar

  Het is weer bijna Kerstmis! Het gemeentehuis in Gulpen-Wittem is daarom op aantal dagen voor alle diensten gesloten.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken