Nieuwsoverzicht

 • Fotowedstrijd cover gemeentegids

  Fotowedstrijd cover gemeentegids Voor de nieuwe gemeentegids zijn we op zoek naar de allermooiste foto voor op de cover!

  Lees verder

 • Veilig Verkeer Nederland en Fietsersbond organiseren FietsTotaal Doortrapdag in Gulpen-Wittem

  Fietsen is niet alleen gezond maar ook heel gezellig samen met anderen! Veilig Verkeer Nederland en de Fietsersbond organiseren een FietsTotaal Doortrapdag in de gemeente Gulpen-Wittem.

  Lees verder

 • Grenzeloos Bocageland

  Op woensdag 24 mei tekende de gemeente Gulpen-Wittem samen met een zestigtal Vlaamse, Waalse en Nederlandse overheden en organisaties een belangrijke samenwerkingsovereenkomst. Het doel is om de Vlaamse overheid te laten zien hoe belangrijk de kandidatuur-aanvraag voor het grensoverschrijdend landschapspark ‘Grenzeloos Bocageland’ is.

  Lees verder

 • Welke jongere verdient een lintje?

  Speciaal voor jongeren in Gulpen-Wittem heeft de gemeente het Jongerenlintje in het leven geroepen. Het lintje wordt uitgereikt aan jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar die een bijzondere prestatie hebben verricht en daardoor een positieve bijdrage hebben geleverd aan de leefbaarheid in de gemeente. Welke jongere of groep jongeren verdient volgens u een lintje? Laat het ons weten!

  Lees verder

 • Terugblik opening tentoonstelling Spark Birds & the Loneliness of Species

  Op zondag 14 mei vond in en om het Hedge House van buitenplaats Kasteel Wijlre de lang verwachte opening plaats van de tentoonstelling ‘Spark Birds & the Loneliness of Species’. De opening trok veel genodigden en werd druk bezocht.

  Lees verder

 • Wie verdient er volgens u een lintje? Draag hem of haar voor!

  Overal in Nederland zetten mensen zich in voor de samenleving. Ook in Gulpen-Wittem zijn veel inwoners vrijwillig actief. Meestal doen ze dat onopvallend en op de achtergrond. Deze personen mogen best eens in het zonnetje worden gezet! Kent u zo iemand en vindt u dat deze persoon publieke erkenning verdient?

  Lees verder

 • Feestelijke opening De Pendiel in Eys

  In een zonovergoten Eys werd zondag 14 mei het nieuwe plein De Pendiel feestelijk geopend. Aansluitend aan de processie verzamelden inwoners en genodigden zich op het plein.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken