Nieuwsoverzicht

 • Extra raadsvergadering op donderdag 27 juni

  De gemeenteraad van Gulpen-Wittem vergadert op donderdag 27 juni vanaf 19.30 uur. De gemeenteraad komt op deze avond bijeen om te spreken over de politieke situatie in de gemeente Gulpen-Wittem.

  Lees verder

 • Beleef de Dag van het Water

  Op zondag 30 juni is de ‘Dag van het Water’ in Valkenburg. Deze dag staat in het teken van onze gezamenlijke uitdaging: Limburg beter voorbereiden op en beschermen tegen wateroverlast.

  Lees verder

 • Cindy uit Partij-Wittem vindt treinreizen heerlijk

  Dertiger Cindy Waagmeester laat zo veel mogelijk de auto staan. Vanwege het milieu maar ook omdat ze 1. fan is van reizen met de trein, 2. fietsen fijn vindt (vooral als ze er de tijd voor kan nemen), 3. graag naar buiten kijkt, terwijl ze reist met het OV.

  Lees verder

 • Gemeente Gulpen-Wittem en stichting Natuurkracht slaan handen ineen tegen wateroverlast

  De Gemeente Gulpen-Wittem en stichting Natuurkracht hebben op 4 juni een partnerschapsverklaring ondertekend om samen projecten tegen wateroverlast te stimuleren. Door de krachten te bundelen en natuurlijke oplossingen in te zetten, willen beide partijen de impact van extreme regenbuien verminderen en de leefbaarheid in de gemeente verbeteren.

  Lees verder

 • Twee vernieuwde wandelroutes door Gulpen-Wittem

  De Gemeente Gulpen-Wittem en Visit Zuid-Limburg hebben de afgelopen maanden samengewerkt en 2 wandelingen door het mooie Gulpen-Wittem vernieuwd. Het betreft een wandeling door Gulpen genaamd 'Kuieren langs Kunst' en een monumentenwandeling door Eys met de naam 'Achter gevels van Kalk, van leem tot balk’.

  Lees verder

 • ACT! Interventieteam controleert vakantiepark in Gulpen

  Het ACT! Interventieteam heeft woensdag 12 juni een controle gehouden op een vakantiepark in Gulpen. Doel is om te achterhalen of het park wordt gebruikt voor recreatieve doeleinden en of er misstanden plaatsvinden. Bij de actie is samengewerkt met het politie basisteam Heuvelland.

  Lees verder

 • Tweede inwonersavond aanpak wateroverlast Eys

  Waterschap Limburg en de Gemeente Gulpen-Wittem nodigen u graag uit voor de tweede inwonersavond in het project aanpak wateroverlast in Eys.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken