Nieuwsoverzicht

 • GGD Gezondheidsmeter 2020, doe mee!

  Vanaf 17 september ontvangen ruim 140.000 Limburgers per post een uitnodiging van de GGD voor deelname aan een grootschalig gezondheidsonderzoek. Hoe gezond Nederland is, daar komen we alleen achter met uw hulp!

  Lees verder

 • Vrijdag 18 september Tour de L1mbourg Schaapskooi Mergelland

  Op vrijdag 18 september wordt de wielertalkshow van L1 live uitgezonden vanuit Schaapskooi Mergelland in Gulpen-Wittem. Via het programma trekt L1 het zomergevoel door in de maand september. Het programma wordt gepresenteerd door Maurice de Heus, die met oud-wielrenner Gert Jakobs zijn vaste tafelgast heeft.

  Lees verder

 • Symposium eenzaamheid

  Op donderdag 1 oktober van 13:30 uur tot 16:30 uur organiseert de gemeente het online Symposium Eenzaamheid. Deze inspiratiemiddag vindt plaats in samenwerking met de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) Limburg en Een tegen eenzaamheid van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

  Lees verder

 • Open Monumentendag dit jaar digitaal

  Vanwege het coronavirus is er dit jaar geen fysieke Open Monumentendag in Gulpen-Wittem. Als alternatief is er een digitaal programma samengesteld in de vorm van drie te downloaden wandelboekjes.

  Lees verder

 • Doet u mee met Meer Bewegen voor Ouderen?

  Gezond blijven, dat willen we allemaal. Regelmatig sporten en bewegen kan daarbij helpen. Wie beweegt voelt zich fitter en vitaler. Juist als u een dagje ouder wordt. Daarom organiseert de gemeente Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO), voor iedereen vanaf 55 jaar.

  Lees verder

 • Limburg bloeit op

  In Gulpen-Wittem worden nieuwe flora en faunastroken ingezaaid om de biodiversiteit te vergroten. Dat leidt volgend voorjaar tot (nog) meer waardevolle nieuwe leefgebieden voor insecten, vogels en zoogdieren. Zo gaan we samen milieubewust om met het Limburgs landschap.

  Lees verder

 • Gratis spreekuur over hulp en ondersteuning bij dementie

  Het aantal mensen met dementie neemt snel toe. Bijna iedereen krijgt ermee te maken als patiƫnt of als naaste van iemand met dementie. Wilt u weten waar u dementie aan kunt herkennen? Heeft u vragen over dementie en de verschillende vormen? Bent u op zoek naar ondersteuning, informatie en/of begeleiding? Dan kunt terecht bij het gratis spreekuur van Hulp bij Dementie Maastricht en Heuvelland.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken