Nieuwsoverzicht

 • Wat is volgens u de mooiste wegberm van het Geuldal?

  In de maand mei staan wegbermen in volle bloei. De gemeente Gulpen-Wittem en Valkenburg aan de Geul organiseren een verkiezing voor de Mooiste wegberm van het Geuldal. Het doel is om bewustwording over het belang van planten in wegbermen te vergroten. In de maand mei kunnen deelnemers hun favoriete wegberm fotograferen en online indienen voor de competitie. Doe mee!

  Lees verder

 • Wegwerkzaamheden Kiewegracht Gulpen op 10 mei van start - Het verkeer tussen Wijlre en Gulpen wordt tijdelijk omgeleid

  Op maandag 10 mei starten de wegwerkzaamheden aan de Kiewegracht tussen de kernen Wijlre en Gulpen. De werkzaamheden vinden plaats tussen de Professor Cobbenhagenstraat en Kiewegracht 4 en duren ongeveer 5 weken (tot 14 juni).

  Lees verder

 • Lintjesregen 2021

  Burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens heeft op maandag 26 april 11 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem. 9 inwoners zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en 2 tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

  Lees verder

 • Sport-en spelactiviteiten in de meivakantie

  In de meivakantie kunnen kinderen in Gulpen-Wittem meedoen aan coole coronaproof sport- en spelactiviteiten! Wil je leren skateboarden en toffe trucs en skills leren? Doe je mee aan het sport en speluurtje? Of volg je toch liever een tennisles of speel je een potje basketbal? De echte sportfanaten kiezen niet, maar doen gewoon aan alles mee!

  Lees verder

 • Milieupark: dit afval bied je gratis aan

  Wist jij dat je heel veel afval gratis kunt aanbieden op het milieupark? Het meeste afval kan heel goed worden gerecycled of hergebruikt. Als inwoner van Gulpen-Wittem kun je grofvuil 2x per jaar gratis aanbieden (max. 5 m3 per bezoek).

  Lees verder

 • Voorbereidingen nieuwe gemeentegids

  Voor de zomer verschijnt er weer een nieuwe gemeentegids in Gulpen-Wittem. Staat u in de gids? Dan is dit het moment om uw gegevens te controleren. Daarnaast zijn we op zoek naar de allermooiste foto voor op de cover! Doe u mee aan onze fotowedstrijd?

  Lees verder

 • Nationale Dodenherdenking 4 mei: volg het via de livestream!

  De invulling van de Nationale Dodenherdenking is door het coronavirus anders dan we gewend zijn. Er is dit jaar, net als vorig jaar, géén georganiseerde bijeenkomst bij het herdenkingsmonument op de Eyserlinde in Eys. Het college van burgemeester en wethouders en een vertegenwoordiger van de gemeenteraad houden er op het gebruikelijke tijdstip wel twee minuten stilte. Er is verder geen publiek aanwezig.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken