Nieuwsoverzicht

 • NK wielrennen nieuwelingen en junioren terug in Zuid-Limburg

  Het Nederlandse Kampioenschap wielrennen op de weg voor nieuwelingen en junioren wordt in het weekend van 24 en 25 juni verreden op de grens tussen de gemeenten Voerendaal en Gulpen-Wittem. De deelnemers strijden om de nationale driekleur op een uitdagend parcours.

  Lees verder

 • Gemeenten, Kredietbank Limburg en bewindvoerders gaan samenwerking intensiveren

  Op donderdag 16 maart kwamen de gemeenten Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul, bewindvoerders en Kredietbank Limburg bijeen. Het doel van de bijeenkomst was om met elkaar een commitment uit te spreken om inwoners die onder bewind staan door problematische schulden zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen.

  Lees verder

 • Veilig buitengebied (Vul de enquête in)

  De georganiseerde misdaad weet de weg naar het buitengebied van gemeenten steeds beter te vinden. Het buitengebied is groot en uitgestrekt. We willen graag dat ons buitengebied veilig en leefbaar blijft. Om onveilige situaties en criminaliteit in het buitengebied te herkennen, aan te pakken én te voorkomen, werken de Heuvellandgemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Vaals, Valkenburg aan de Geul samen met verschillende partijen aan het project Veilig Buitengebied.

  Lees verder

 • Partijen tekenen Woondeal Limburg voor de bouw van 26.550 woningen

  In nauwe samenwerking gaan verschillende partijen aan de slag om dit te realiseren. Op donderdag 9 maart 2023 ondertekenden zij een woondeal met minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening.

  Lees verder

 • Nieuwe fietsverbinding Heuvelland-Parkstad geopend

  Op vrijdag 10 maart is een gloednieuwe fietsverbinding die het Heuvelland en Parkstad op een veilige en aantrekkelijke manier met elkaar verbindt officieel geopend.

  Lees verder

 • Moeite met het betalen van uw energierekening?

  De energieprijzen zijn de afgelopen periode flink gestegen. Heeft u moeite met het betalen van uw energierekening? Dan kunt u misschien terecht bij het Tijdelijke Noodfonds Energie.

  Lees verder

 • Paul Oligschläger ontvangt Orde van de Kiebeukel

  Dit jaar is de Orde van de Kiebeukel toegekend aan de heer Paul Oligschläger van carnavalsvereniging De Ülle uit Partij. Sinds 1978 reikt de gemeente Gulpen-Wittem de Orde van de Kiebeukel uit aan personen die zich voor de plaatselijke carnaval verdienstelijk hebben gemaakt.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken