Nieuwsoverzicht

 • Uitreiking Jongerenlintje

  Op woensdagavond 20 november was het feest in het gemeentehuis! Er zijn twee jongeren uit Gulpen-Wittem in het zonnetje gezet vanwege een bijzondere prestatie.

  Lees verder

 • Fitheidstesten voor inwoners een succes!

  Op maandag 18 november gingen 60 inwoners van Gulpen-Wittem van start met het afleggen van een fitheidstest. Dit betreft de eerste van vier groepen. Guido Houben, wethouder Sport, gaf maandag in sporthal Gulpdal in Gulpen het startsignaal.

  Lees verder

 • Alzheimercafé Gulpen in de raadzaal

  Op woensdagmiddag 27 november is er weer Alzheimercafé Gulpen. Mevr. Bianca Bertram, medewerker van het Servicebureau Sevagram komt dan spreken over seniorenprojecten en dagopvang met èn zonder diagnose, zowel die van Sevagram als andere opvangmogelijkheden

  Lees verder

 • Gewijzigde openingstijden gemeentehuis Gulpen-Wittem

  De openingstijden van het gemeentehuis van Gulpen-Wittem wijzigen per 1 januari 2020.

  Lees verder

 • Burgemeester verricht vrijwilligerswerk bij Zorgboerderij Spetses

  Al geruime tijd verricht burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens elke maand vrijwilligerswerk bij een stichting, bedrijf, vereniging of instelling in Gulpen-Wittem. Hiermee wil de burgemeester graag nóg meer onder inwoners zijn en mensen persoonlijk leren kennen. Ze steekt dan samen met vrijwilligers haar handen uit de mouwen en geniet van dit bijzondere samenzijn.

  Lees verder

 • Convenant ketenzorg dementie Maastricht-Heuvelland

  Afgelopen maandag 11 november tekende wethouder Marion van der Kleij het convenant ketenzorg dementie Maastricht-Heuvelland. Hulp bij Dementie in Maastricht-Heuvelland is een netwerk waarin 19 verschillende partijen zich aan elkaar verbonden hebben door ondertekening van het convenant ‘regionale ketenzorg Hulp bij Dementie Maastricht-Heuvelland’.

  Lees verder

 • Mijn 2e raadsperiode! Wien Hendriks

  Alle leden van de gemeenteraad krijgen de kans om middels een column over het werk als gemeenteraadslid en over zichzelf iets te vertellen. Wien Hendriks (Balans) aan het woord.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken