Nieuwsoverzicht

 • 75 jaar vrijheid Gulpen-Wittem fotoalbum

  De gemeente bedankt iedereen die de viering van 75 jaar vrijheid Gulpen-Wittem onvergetelijk heeft gemaakt!

  Lees verder

 • De gemeenteraad vergadert op 26 september 2019

  U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren. De vergadering start om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis te Gulpen.

  Lees verder

 • Eerste steenlegging CP Looierstraat en aanpassing Gulp

  Op 12 augustus startten de werkzaamheden aan de Looierstraat en aanpassing Gulp in het centrum van Gulpen. Na het voorbereidende werk en de sloopwerkzaamheden, startte maandag 16 september, de wederopbouw van het centrum.

  Lees verder

 • Bijeenkomst Dorpsbouwmeester 26 september 2019

  De volgende bijeenkomst van de Dorpsbouwmeester vindt plaats op donderdag 26 september 2019. Raadpleeg vanaf maandag 23 september de agenda op onze website.

  Lees verder

 • Het roer omgooien! Sacha Vos

  Alle leden van de gemeenteraad krijgen de kans om middels een column over het werk als gemeenteraadslid en over zichzelf iets te vertellen. Sacha Vos aan het woord.

  Lees verder

 • Pilot boerderij van de toekomst

  Op 23 mei 2019 heeft de gemeenteraad ingestemd om samen met de Provincie Limburg deel te nemen aan een pilot waarin de haalbaarheid van een mogelijke bedrijfsvestiging voor familie Voncken binnen Trintelen of directe omgeving breed wordt onderzocht (Pilot “boerderij van de toekomst”).

  Lees verder

 • Dag voor de Ouderen op 4 oktober

  Bent u 60 jaar of ouder en woonachtig in de gemeente Gulpen-Wittem dan kunt u zich aanmelden voor de Dag voor de Ouderen op 4 oktober aanstaande. Deze middag wordt gehouden in Fanfarezaal Berg en Dal, Dorpsstraat 27 te Slenaken en is voor iedereen toegankelijk, ook als u geen lid bent van een ouderenvereniging.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken