Nieuwsoverzicht

 • Kindpakket: ieder kind kan meedoen!

  Elk kind moet mee kunnen doen aan leuke en belangrijke dingen. Ook als ouders hiervoor geen of weinig geld hebben. Bijvoorbeeld sporten, schoolreis of naar muziekles. Dat vinden we in Gulpen-Wittem belangrijk. Er zijn daarom veel organisaties die ouders en kinderen kunnen helpen zodat alle kinderen in Gulpen-Wittem mee kunnen doen! Graag stelt de gemeente het Kindpakket aan u voor.

  Lees verder

 • Officiële uitreiking Lintjesregen 2020

  Het is een feestelijke dag in Gulpen-Wittem! Vandaag vond de officiële uitreiking plaats van de Koninklijke onderscheidingen als gevolg van de Lintjesregen. De Lintjesregen vond eerder dit jaar plaats, op vrijdag 24 april 2020. De officiële uitreiking werd vanwege het coronavirus en het verbod op samenkomsten uitgesteld.

  Lees verder

 • Een rondje langs Cittaslow ambassadeurs

  Vrijdag 26 juni ging burgemeester Nicole Ramaekers op pad. Dit keer met een dubbele missie: een hart onder de riem steken bij de ondernemers die eind 2019 benoemd zijn tot Cittaslowambassadeur én om hen de officieel cittaslowplaquette te overhandigen. Trots en dankbaar nam elke ondernemer de plaquette in ontvangst, en daarna volgde waardevolle gesprekken.

  Lees verder

 • Gulpen-Wittem neemt deel aan actieprogramma ‘Éen tegen eenzaamheid’ en pilot ‘Samen tegen eenzaamheid’

  Wethouder Marion van der Kleij zet namens de gemeente Gulpen-Wittem een handtekening onder de 5 pijlers die horen bij het actieprogramma ‘Een tegen eenzaamheid’ van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast wordt er ook een handtekening gezet onder een convenant voor de Limburgse pilot ‘Samen tegen eenzaamheid’.

  Lees verder

 • Realisatieovereenkomst project ‘Fietsverbinding en watermaatregelen Heuvelland-Parkstad’

  Gemeenten Gulpen-Wittem, Heerlen en Voerendaal, Waterschap Limburg en Provincie Limburg tekenden op 29 juni 2020 in het provinciehuis een overeenkomst voor het project ‘Fietsverbinding en watermaatregelen Heuvelland-Parkstad’.

  Lees verder

 • Meedenken over ons evenementenbeleid? Doe mee aan het onderzoek!

  Jaarlijks worden er tal van mooie, bruisende evenementen georganiseerd in Gulpen-Wittem. Evenementen zorgen onder andere ervoor dat mensen elkaar ontmoeten, generaties met elkaar verbonden worden én voor extra beleving in de dorpskernen. De gemeente Gulpen-Wittem is op dit moment bezig met het ontwikkelen van nieuw beleid voor evenementen. We nodigen u uit om mee te denken, uw mening is belangrijk!

  Lees verder

 • Veteranendag 2020

  Vanwege corona is dit jaar alles anders, en verloopt vrijwel niets zoals we dat gewend zijn. De boodschap ‘vermijd drukte’ vanuit het Rijk, en de overige maatregelen, maken dat we Veteranendag dit jaar, ook in Gulpen-Wittem anders moeten vieren.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken