Nieuwsoverzicht

 • De Uitstralingsprijs komt er weer aan!

  Ieder jaar zet de gemeente een persoon, vereniging, stichting of bedrijf in het zonnetje omdat ze iets bijzonders hebben gedaan het afgelopen jaar. Hij/zij ontvangt op de eerste dag van het nieuwe jaar uit handen van de burgemeester de prestigieuze Uitstralingsprijs. Het is inmiddels een traditie in de gemeente Gulpen-Wittem om deze prijs op 1 januari uit te reiken.

  Lees verder

 • Reanimatie Oproep Netwerk breidt nog steeds uit

  Ook Eyserheide en Terziet maken sinds kort onderdeel uit van het Reanimatie Oproep Netwerk van Gulpen-Wittem. Op zaterdag 1 december werden de nieuwe AED’s onder toeziend oog van de nieuwe vrijwilligers en wethouder Marion van der Kleij officieel in gebruik genomen. De gemeente kent daarmee een optimale dekkingsgraad en kan spreken van een ‘gesloten netwerk’.

  Lees verder

 • Wijlre ‘omarmt’ zelfsturing

  Op dinsdagavond, 4 december maakten inwoners van Wijlre kennis met ‘Zelfsturing’. Het gehele College van Burgemeesters en Wethouders was ook bij deze dorpsbijeenkomst. Maar belangrijker, er waren maar liefst meer dan 90 inwoners aanwezig. Zij vormen immers de gemeenschap van Wijlre.

  Lees verder

 • Aangepaste openingstijden rondom Kerstmis en Nieuwjaar

  Het is weer bijna Kerstmis! Het gemeentehuis in Gulpen-Wittem is daarom op aantal dagen voor alle diensten gesloten.

  Lees verder

 • 17 december informatieavond PlusJeHuis Gulpen-Wittem

  Volta Limburg biedt een service voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking onder de naam PlusJeHuis. Om u hierover te informeren verzorgt Volta Limburg samen met de gemeente Gulpen-Wittem een informatiebijeenkomst op maandag 17 december 2018 in het Wielderhoes, Van Wachtendonckplein 26 te Wijlre.

  Lees verder

 • Buurten met het college

  Kom je buurten met ons? Al meer dan 100 dagen zijn wij als nieuw college van B&W aan de slag voor en met de mensen uit Gulpen-Wittem. We hebben al veel inwoners ontmoet, maar nog lang niet iedereen.

  Lees verder

 • Wilt u ook helpen met de bezorging van warme maaltijden bij ouderen?

  De maaltijdvoorziening voor ouderen, ‘Tafeltje Dekje’, wordt sinds jaren door Sevagram en de Vrijwillige Hulpdienst Gulpen-Wittem uitstekend verzorgd. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen, zoeken we nieuwe vrijwilligers om het team te versterken.

  Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken