75 jaar vrijheid Gulpen-Wittem fotoalbum

De gemeente bedankt iedereen die de viering van 75 jaar vrijheid Gulpen-Wittem onvergetelijk heeft gemaakt!

Ook het platform 75 jaar Bevrijding Gulpen-Wittem kijkt met zeer veel voldoening terug op het programma in de kernen rondom 75 jaar Bevrijding. "De voorbereiding was intensief, lang, enerverend en vaker ook spannend. Maar het uiteindelijk resultaat overtrof ook onze verwachtingen. Als blijvende herinnering is een digitaal fotoalbum te bekijken, waarin op een fraaie wijze het Bevrijdingsweekend in onze gemeente is vastgelegd."

Bekijk het fotoalbum van Platform 75 jaar Bevrijding Gulpen-Wittem

Bevrijdingskrant

In de  bevrijdingskrant die begin september bij iedereen in de gemeente in de bus valt komt de route die de bevrijdingsstoet volgt uitgebreid te staan. Ook het programma die de afzonderlijke dorpen organiseren zal erin vermeld worden.

Bekijk hier de bevrijdingskrant online (PDF, 5.5 MB)
 

Hans Creusen, Wim van der Hoeven, Hermien Wijenberg, Jef Brauers en Tjeu Seeverens
Platform 75 jaar Bevrijding Gulpen-Wittem

Bevrijding vieren Slenaken

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken