Parkeren in Gulpen

Sinds vorig jaar is in de kern van Gulpen een nieuw parkeerbeleid. Het is duidelijk waar je mag parkeren, hoe lang en wat het kost. De nieuwe regels maken parkeren in Gulpen goedkoop, makkelijk en aantrekkelijk voor inwoners, ondernemers en bezoekers.

Parkeren

Parkeren is (bijna) overal gratis! In het centrum - in de buurt van winkels en horeca - zijn parkeerschijfzones (ook wel: blauwe zones). Hier kunt u met een parkeerschijf maximaal 2 uur kosteloos parkeren. Wilt u langer in Gulpen verblijven, dan zijn er op loopafstand voldoende parkeerterreinen waar de parkeerschijf niet nodig is en waar uw auto onbeperkt kan blijven staan. Woont u in het centrum van Gulpen, dan wilt u natuurlijk in de buurt van uw woning kunnen parkeren. U kunt bij de gemeente een ontheffing voor de parkeerschijfzone aanvragen.

Meer informatie

Meer informatie over parkeren in Gulpen en de digitale versie van de folder vindt u terug op www.gulpen-wittem.nl. Zoek op ‘Parkeren in Gulpen-Wittem’. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeente via het telefoonnummer 14 043 of per mail: info@gulpen-wittem.nl.
 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken