RD4 start weer met ophalen oud papier

Vanaf woensdag 6 mei starten de huis-aan-huis inzamelrondes van oud papier weer. Op de afvalkalender, in de Milieu App of op website van RD4 ziet u precies wanneer het papier bij u wordt opgehaald.

Verenigingen

Door het coronavirus werd de papierinzameling stilgelegd. De afgelopen weken zijn plannen gemaakt om de inzameling weer op te starten, met inachtneming van diverse veiligheids- en hygiënemaatregelen. In goed overleg met de gemeenten, de Veiligheidsregio en de verenigingen is het nu gelukt om op een verantwoorde wijze te kunnen starten.

Aanbieden papier

We houden er rekening mee dat er veel papier wordt aangeboden. We verzoeken u daarom om het papier alléén aan te bieden in kartonnen dozen of papieren tassen. Gebruik in elk geval géén plastic tassen of kratten en dergelijke. Zo maken we het samen voor alle vrijwilligers een beetje makkelijker. 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken