Veteranendag 2020

Vanwege corona is dit jaar alles anders, en verloopt vrijwel niets zoals we dat gewend zijn. De boodschap ‘vermijd drukte’ vanuit het Rijk, en de overige maatregelen, maken dat we Veteranendag dit jaar, ook in Gulpen-Wittem anders moeten vieren. Met een persoonlijke brief en een filmpje spreekt burgemeester Nicole Ramaekers Veteranen in Gulpen-Wittem toe. Een greep uit haar toespraak: "We zullen elkaar dit jaar niet in levende lijve ontmoeten, zoals voorgaande jaren. En dat is jammer, helaas. Helaas nog eens extra, omdat we dit jaar ook nog eens 75 jaar bevrijding vieren. Het belang van Veteranendag en uw betrokkenheid kan niet genoeg benadrukt worden. Uw ervaringen en verhalen over het werk van vroeger en nu: ze mogen nooit vergeten worden. Voor uzelf maar zeker ook voor onze jongeren. We blijven ze doorgeven.”

Bekijk het filmpje van burgemeester Ramaekers op YouTube.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken