Vrijwilligerscentrale Gulpen-Wittem zoekt vrijwilligers

In Gulpen-Wittem zijn veel verenigingen actief. Hun inzet is van onschatbare waarde. Zij maken zich sterk voor de lokale gemeenschap en leveren daarmee een bijdrage aan de leefomgeving van u allemaal.

Wilt u iets betekenen voor een ander?

Wilt u iets doen voor een ander, bent u op zoek naar een uitdaging of heeft u tijd over ? Of wilt u meer 
weten over wat u kunt betekenen? U vindt het allemaal op onze website via www.gulpen-wittem.nl > Onderwerpen > Vrijwilligerswerk. Onder het kopje ‘Vrijwilligersvacatures’ vindt u alle beschikbare vacatures met een uitgebreide omschrijving.

De laatste nieuwe vacatures

  • We zoeken enkele chauffeurs voor de scootmobielpool. De scootmobielpool bezorgt gereserveerde scootmobiels bij mindervalide inwoners in Gulpen-Wittem en Vaals. U kunt de pool ook benaderen om een scootmobiel te komen ophalen. (vacaturenummer: 2020004)
  • Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland zoekt een juridisch begeleider. (vacaturenummer 2020006)
  • Vluchtelingenwerk Zuid Nederland zoekt een maatschappelijk begeleider (vacaturenummer 2020007)
  • Heemkunde Vereniging Galopia zoekt een nieuwe voorzitter (vacaturenummer 2020008)
  • Steunpunt Mantelzorg Zuid zoekt vrijwilligers die mensen willen begeleiden bij een bezoek aan een ziekenhuis, tandarts of andere hulpverleners. (vacaturenummer: 2020009)
  • Sevagram, locatie Dr. Ackenshuis zoekt vrijwilligers om maaltijden te bezorgen bij mensen die niet meer zelfstandig kunnen koken (Tafeltje Dekje), (vacaturenummer: 2020010)
  • Nationaal Jeugdontbijt zoekt vrijwilligers om het jeugdontbijt bij kinderen te bezorgen (vacaturenummer: 2020011)

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met onze coördinator Vrijwilligerscentrale Gulpen-Wittem, mevrouw Anja Schreurs-Heijen via telefoonnummer 043-8800714 of stuur een mail naar vrijwilligerswerk@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken