Doet u mee met Meer Bewegen voor Ouderen?

Blijf fit met Meer Bewegen voor Ouderen

Gezond blijven, dat willen we allemaal. Regelmatig sporten en bewegen kan daarbij helpen. Wie beweegt voelt zich fitter en vitaler. Juist als u een dagje ouder wordt. Daarom organiseert de gemeente Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO), voor iedereen vanaf 55 jaar. Onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur werkt u samen met leeftijdsgenoten aan uw conditie, kracht, balans en flexibiliteit. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en tempo. Na afloop van de les wordt er gezellig een kopje koffie gedronken. U bent van harte welkom om deel te nemen!

Vrijblijvend meedoen

U kunt vrijblijvend een paar keer meedoen om te kijken of Meer Bewegen voor Ouderen bij u past! Wilt u meer informatie of deelnemen aan één van de beweeggroepen? Neem dan contact op met Anneke Hoek, sport- en cultuurcoach van de gemeente Gulpen-Wittem via anneke.hoek@gulpen-wittem.nl  of telefoonnummer 06- 25 74 89 59.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken