Lichtjesactie als lopend vuurtje door Gulpen-Wittem!

Onlangs deed burgemeester Nicole Ramaekers een oproep: “Laten we in deze tijd AANDACHT VOOR ELKAAR hebben. Laten we ‘elkaars licht’ zijn. Want juist nu kunnen we elkaar helpen om door deze periode heen te komen, door extra aandacht en hartelijkheid. Kerstmis is het lichtfeest bij uitstek. Binnen- en ook buitenshuis is dit goed te merken. Ik zou u willen vragen om dit jaar deze verlichting al wat eerder op te hangen, waarbij het licht dan symbool staat voor de aandacht die we voor elkaar hebben.”

Aan deze oproep wordt al volop gehoor gegeven! Op steeds meer plekken in onze mooie gemeente verschijnen lichtjes. Wilt u anderen inspireren? Maak dan ook een foto van uw lichtversieringen en stuur deze naar voorlichting@gulpen-wittem.nl. Wij publiceren de foto’s dan op de sociale media kanalen van de gemeente.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken