Eindstand actie ‘Limburg Geeft een Jas en Verwarmt een Hart’ bekend

Het aantal dak- en thuislozen, volwassenen en kinderen die in armoede leven neemt fors toe. Mede door corona zit de dag- en nachtopvang overvol in Limburg. De afgelopen weken hebben veel mensen geholpen met de inzameling van warme jassen voor de Kledingbank, het Leger des Heils en lokale initiatieven.

Burgermeester Nicole Ramaekers: “Inwoners van Gulpen-Wittem hebben massaal gehoor gegeven aan de oproep ‘Geef een Jas en verwarm een hart’. Maar liefst 575 jassen zijn ingeleverd en krijgen een tweede leven. Ik ben trots op iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze hartverwarmende actie. Dat bewijst maar weer: in Gulpen-Wittem zijn we er voor elkaar! Dank jullie wel!”

Op 27 november werd de eindstand live bij L1 bekendgemaakt. In totaal zijn er 11.026 jassen gedoneerd. U bekijkt de uitzending van de bekendmaking terug op de website van L1. 

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken