Kent u de elektrische deelauto’s in Mechelen al?

Sinds 2019 stelt de gemeente Gulpen-Wittem twee elektrische deelauto’s beschikbaar voor inwoners. Met het inzetten van deze twee auto’s wil de gemeente de mobiliteit van de bewoners van alle kleine kernen verbeteren. Ook dragen de auto’s bij aan een duurzame levenswijze en is het uiteraard beter voor het milieu. De auto’s staan op de parkeerplaats A gen Sjoeël, basisschool Witheim in Mechelen. Wilt u gebruikmaken van een deelauto?

Aanmelden

• Stuur een mail naar info@goodmoovs.com met de vermelding 'Mechelen'. Daarna ontvangt u een uitnodigingsmail voor registratie. Vul uw gegevens in, zoals uw rijbewijsgegevens. Na goedkeuring hiervan kunt u reserveren. Dit doet u via de mobiele app 'Goodmoovs'.
• U kunt zich ook aanmelden via de website www.mijn.goodmoovs.com/registreren

Reserveren

Om in een deelauto te rijden, moet u deze eerst digitaal reserveren. Dat kan via de mobiele app ‘Goodmoovs’. Wanneer u de auto wilt openen of afsluiten, gebruikt u ook deze mobiele app. Via de app ontvangt u duidelijke instructies. Als er problemen zijn, kunt u een hulpnummer bellen.

Wij horen graag uw mening over het rijden in de auto en wensen u veel rijplezier! Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@gulpen-wittem.nl.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken