Geen aanvragen reisdocumenten mogelijk op 30 en 31 december 2020

Vanaf 1 januari 2021 wordt de Nederlandse identiteitskaart uitgegeven met een inlogfunctie. Dit betekent dat u met een nieuwe identiteitskaart kunt inloggen via de DigiD app. U kunt dan inloggen bij de overheid, het onderwijs, de zorg of uw pensioenfonds. U ontvangt na het ophalen van uw identiteitskaart binnen 5 werkdagen thuis een brief met een pincode. Met deze brief kunt u de inlogfunctie van uw identiteitskaart activeren.

Door de invoering van deze vernieuwde identiteitskaart kunnen op woensdag 30 december 2020 vanaf 16.00 uur en op 31 december 2020 geen aanvragen voor paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten gedaan worden.

Nieuwe identiteitskaarten aangevraagd vanaf 4 januari 2021, hebben de extra functie.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken