Maak kans op 1 van de 25 gratis energiescans

Wilt u graag uw woning verduurzamen? Isolatie, subsidies, zonnepanelen…U kunt veel doen om energie te besparen of zelf op te wekken. Maar vraagt u zich af waar u moet beginnen? We merken dat veel huiseigenaren niet goed weten wat er mogelijk is in hun eigen huis. Daarom helpt de gemeente Gulpen-Wittem graag.

In samenwerking met Dubbel Duurzaam bieden we 25 gratis energiescans   aan. Inclusief een volledig rapport over wat er aan verduurzaming mogelijk is in uw huis. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Aanmelden kan op de website van Dubbel Duurzaam.

De gemeente Gulpen-Wittem en Stichting Dubbel Duurzaam zoeken deelnemers die:

• In de gemeente Gulpen-Wittem wonen.
• Een eigen koopwoning hebben en deze willen verduurzamen.
• Een eigen koopwoning hebben met de potentie om te verduurzamen.
• Met passie en energie aan de slag willen gaan met verduurzamen.
• De opgedane kennis en ervaring met andere bewoners willen delen.

We vragen deelnemers ons te helpen andere bewoners te informeren en enthousiasmeren

Op basis van uw energiescan wordt een kort artikel geschreven, aangevuld met uw ervaring en 1 of meer foto’s van u en uw woning. Hierin wordt uw naam, uw woonplaats en een algemene beschrijving van uw woning opgenomen én de duurzaamheidsmaatregelen die voor uw woning handig zijn om te nemen. De inhoud van het artikel wordt voor publicatie met u afgestemd.

Voorwaarde voor deelname is dat deelnemers akkoord gaan met gebruik van het artikel (inclusief foto’s) om mede-inwoners van Gulpen-Wittem te informeren en enthousiasmeren voor het verduurzamen van hun eigen woning. De gemeente plaatst het artikel in de digitale nieuwsbrief van de gemeente Gulpen-Wittem, op de gemeentepagina in het Gulp en Geul Journaal en op het digitale energieloket NieuweEnergieinLimburg.nl en de sociale media kanalen van de gemeente Gulpen-Wittem.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken