Omnibuzz stopt per 1 juli 2021 met gratis vervoer naar vaccinatielocatie van 65-plussers zonder Omnibuzz pas

Omnibuzz heeft besloten op 1 juli 2021 te stoppen met gratis vervoer naar de vaccinatielocatie van ouderen vanaf 65 jaar zonder Omnibuzz pas (zonder Wmo-indicatie). Veel ouderen hebben al twee vaccinaties gehad of krijgen de tweede vaccinatie binnenkort. Voor die laatste groep is de tweede vaccinatierit al geboekt, want bij het boeken van de eerste rit is ook meteen de tweede rit geboekt. Bovendien ziet Omnibuzz een daling van de aanvragen van vaccinatieritten van deze doelgroep.

Meer informatie

Meer informatie over dit besluit vindt u op de website van Omnibuzz.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken