Oproep aan veteranen in Gulpen-Wittem

Het gemeentebestuur van Gulpen-Wittem organiseert elk jaar een Veteranendag. Veteranen die in Gulpen-Wittem wonen, krijgen elk jaar een uitnodiging hiervoor (met uitzondering van 2020, toen kon de bijeenkomst vanwege covid-19 niet doorgaan). Het gaat om iedereen die namens de Nederlandse regering uitgezonden is naar oorlogsgebieden of is ingezet bij vredesmissies. Tijdens Veteranendag uiten we waardering en dank richting iedereen die is ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Dit jaar vindt Veteranendag plaats op 26 juni 2021.

Staat u niet geregistreerd bij het Veteranen instituut? Meld u dan bij de gemeente

Een groot deel van de veteranen in Gulpen-Wittem staat geregistreerd bij het Veteraneninstituut. Maar niet iedereen. Daarom roept het gemeentebestuur alle veteranen in Gulpen-Wittem die niet geregistreerd zijn op zich te melden. Zodat we elke veteraan in onze gemeente persoonlijk kunnen benaderen in het kader van Veteranendag. Omdat er nog steeds coronamaatregelen van kracht zijn, zal er ook dit jaar op een alternatieve manier aandacht worden besteed aan dit onderwerp. Veteranen in Gulpen-Wittem ontvangen daarover een brief.

Staat u geregistreerd in het Veteraneninstituut? Dan hoeft u niets te doen. Weet u het niet zeker of staat u er niet in vermeld? Geef dan uw gegevens aan ons door.

Stuur uiterlijk woensdag 16 juni een e-mail met uw naam, telefoonnummer en adresgegevens naar kabinet@gulpen-wittem.nl. U kunt ook telefonisch uw gegevens doorgeven via telefoonnummer 043 88 00 727.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken