Esther Dezaire winnaar fotowedstrijd cover gemeentegids

Onlangs organiseerde de gemeente een fotowedstrijd voor de cover van de nieuwe gemeentegids. We riepen inwoners op om de mooiste foto’s van Gulpen-Wittem in te zenden. Hier werd massaal gehoor aan gegeven. We hebben veel prachtige foto’s mogen ontvangen. Daardoor was het niet gemakkelijk om één winnaar te kiezen. De winnende foto die op de cover zal prijken is ingezonden door Esther Dezaire.

Zij maakte een bijzondere panoramafoto, genomen vanuit een mooie hoek, in Slenaken. Burgemeester Ramaekers zette de winnaar in het zonnetje en overhandigde een Cittaslowpakket met producten uit onze eigen streek aan mevrouw Dezaire. De nieuwe gemeentegids belandt medio oktober in uw brievenbus.

Burgemeester en inwoner poseren met winnende foto wedstrijd cover gemeentegids

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken