Meld nu schade door hoogwater Limburg en delen van Noord-Brabant

Heeft u schade aan uw bezit door het hoogwater van juli 2021? Particulieren, ondernemers, overheden, religieuze organisaties, verenigingen en stichtingen kunnen hun schade melden bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - RVO. Het gaat om materiƫle schade die niet verzekerbaar, vermijdbaar of verhaalbaar is.

Wilt u in aanmerking komen voor de regeling Wet tegemoetkoming schade bij rampen (WTS)? Dan kunt u deze schade tot en met 15 december 2021 bij RVO melden. Dit doet u via een formulier op de website. Na uw melding neemt RVO contact met u op. U weet dan of u recht heeft op vergoeding van een deel van uw schade.

Zorg voor bewijs

U hoeft niet te wachten met herstel van uw schade. Zorg wel voor bewijs van uw schade met foto's en film. De schade moet daarop goed te zien zijn. Bent u verzekerd? Neem dan contact op met uw verzekeraar.

Regeling

Op 16 juli 2021 bepaalde de regering dat de Wet tegemoetkoming schade bij rampen (WTS) geldt voor het hoogwater van juli 2021. De WTS vergoedt een deel van de waterschade en kosten.

Meer weten?

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken