Maak kennis met het nieuwe college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem!

Tijdens de raadsvergadering van woensdag 15 juni heeft de gemeenteraad van Gulpen-Wittem 3 kandidaat wethouders officieel benoemd tot wethouder. Wethouders Piet Franssen (Fractie Franssen), Frans Derksen (Balans Gulpen-Wittem) en Jos Hendriks (CDA) vormen samen met burgemeester Nicole Ramaekers het nieuwe college van de gemeente Gulpen-Wittem. Elk collegelid is verantwoordelijk voor een aantal onderwerpen. De verdeling ziet er op hoofdlijnen als volgt uit: wethouder Franssen - Ruimte, Wonen, Milieu en Natuur. Wethouder Derksen - Sociaal Domein en Duurzaamheid. Wethouder Hendriks - Economie, Toerisme, Verkeer en Financiën. Kijk hier voor een volledig overzicht van de portefeuilleverdeling inclusief alle projecten.

college van burgemeester en wethouders 2022

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem (van links naar rechts): wethouder Frans Derksen (Balans Gulpen-Wittem), wethouder Jos Hendriks (CDA), burgemeester Nicole Ramaekers, wethouder Piet Franssen (Fractie Franssen). Foto: Al Rekko.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken