Wandelmaatje gezocht

Met het initiatief Wandelmaatje koppelen we mensen aan elkaar die graag willen wandelen. Lange wandelingen, of een kort ommetje, dagelijks of 1 keer per week. Elke deelnemer geeft aan waar hij/zij naar op zoek is. Zo helpen we mensen aan sociale contacten en brengen we ze in beweging!

Meld je aan als wandelmaatje en ga samen op pad 

Ben jij op zoek naar iemand om mee te wandelen? Of vind je het leuk om af en toe iemand gezelschap te houden tijdens een ommetje?Meld je dan aan als wandelmaatje bij coördinator Vrijwilligerscentrale Anja Schreurs via vrijwilligerswerk@gulpen-wittem.nl of 043-8800714. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, hoelang je ongeveer wilt wandelen en eventueel bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden.

Voorzijde Flyer Wandelmaatje

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken