Medewerkers voortaan op pad met elektrische auto’s

De gemeente beschikt over enkele auto’s die ingezet worden voor afspraken buiten de deur. Onze WMO-consulenten bezoeken bijvoorbeeld cliënten in Gulpen-Wittem, onze BOA’s maken controlerondes, de buitendienst gaat op pad voor het verrichten van onderhoud en medewerkers kunnen zich verplaatsen naar hun afspraak op een andere locatie. Vanaf nu kan dat met een elektrisch voertuig. De vorige auto’s hebben sinds 2011 dienstgedaan en waren aan vervanging toe. In het kader van duurzaamheid heeft de gemeente besloten om over te stappen naar elektrische (en deels plug-in hybride) voertuigen. Daarmee wordt rijden mogelijk met behulp van groene stroom. Op donderdag 20 april heeft leverancier Hekkert Autogroep Heerlen de voertuigen afgeleverd. Ze zijn te herkennen aan het gemeentelijke én het Cittaslow logo op de zijkant. Het borgen van onze huisstijl en de frisse nieuwe uitstraling hebben we te danken aan All In One Reclame in Wittem, waarvoor heel hartelijk dank!

gemeentelijke autos handhaving

gemeentelijke dienstautos

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken