Uitnodiging: Bijeenkomst over de Week van SamenDoen!

Hoe vaak staat u stil bij wat u echt belangrijk vindt in het leven? En wat verbinding voor u betekent?

U bent van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst over de Week van SamenDoen. Een bijeenkomst die plezierig en leerzaam is!

Verbinding en eenzaamheid

Josja Biessen maakt speciaal voor deze week een programma. Hierbij neemt zij u mee in het thema ‘verbinding en eenzaamheid’. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een stukje vlaai kunt u met elkaar het gesprek aangaan over waarden: wat vindt u belangrijk in het leven? En hoe vindt u dat nu terug? Zou u dit anders willen? Daarbij leggen we ook de relatie met eenzaamheid. En geven wij tips wat iemand hier zelf aan kan doen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een van de bijeenkomsten:

Waar Wanneer Hoelaat
Wielderhoes, Wijlre Donderdag 28 september 14.00 - 16.30 uur
’t Gulper Hoes, Gulpen Maandag 2 oktober 19.00 - 21.30 uur

Aanmelden

Omdat wij voor de organisatie van deze bijeenkomsten graag willen weten op hoeveel gasten wij kunnen rekenen, vragen wij u vriendelijk zich aan te melden door een mail te sturen naar Salima Ben Braim: Salima.Ben.Braim@Gulpen-Wittem.nl. Wilt u liever bellen? Dan kan ook! Bel dan naar 14 043, optie 1. En wie weet zien wij ons binnenkort!

​​bijeenkomst week van samendoen

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in Gulpen. Om direct geholpen te kunnen worden adviseren wij u om een afspraak te maken.

Afspraak maken